«Χαιρετίσματα και τα... φιλιά μου»

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για τις τέσσερις ανόδου, τις τρεις ήττες, τις προτάσεις που έχει και κάλεσε τους οπαδούς του Άρη να «βουλιάξουν» το γήπεδο με τον Πανσερραϊκό.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play Fm 96,1 παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης. Κάλεσε τους οπαδούς να «βουλιάξουν» το γήπεδο στο ματς με τον Πανσερραϊκό, υποστήριξε ότι έχει τρεις - τέσσερις προτάσεις χωρίς να μιλήσει ξεκάθαρα για το μέλλον του και έστειλε μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι είναι επιτυχημένος μόνο στη Β' Εθνική λέγοντας: «Χαιρετίσματα και τα φιλιά μου».

Αναλυτικά ο Μυροφορίδης είπε:

Αν ο Άρης στοχεύει και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Football League:

«Οι ταμπέλες ποτέ δεν είναι ωραίες να μπαίνουν, όμως όταν υπάρχει ως διακύβευμα η πρώτη θέση πρέπει να την κατακτήσεις. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αξιολογείς κάθε κατάσταση. Ο στόχος επετεύχθη, είναι πολύ σημαντικό να λες ότι πάω να καταφέρω κάτι και το καταφέρνω. Όλοι εμείς στην ομάδα νιώθουμε την ανακούφιση ότι πετύχαμε το στόχο μας και επέστρεψε η ομάδα εκεί που αξίζει».

Για το δικό του μέλλον στην ομάδα:

«Ό,τι και να πούμε τώρα θα είναι μία… βλακεία και μισή. Θα πρέπει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι. Ο καθένας έχει το μερίδιό του, καθώς η επίτευξη του στόχου ήταν προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Πέραν του μπάτζετ, είναι το θέμα της ηρεμίας, το οργανωτικό κομμάτι».

Για όσους τον επικρίνουν, θεωρώντας ότι είναι επιτυχημένος μόνο σε επίπεδο Β’ Εθνικής:

«Τους στέλνω… χαιρετίσματα και τα φιλιά μου, να είναι καλά. Στα τέσσερα τελευταία χρόνια έχω πετύχει τέσσερις ανόδους και στα 100 παιχνίδια πρωταθλήματος έχω τρεις ήττες. Το θέμα είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου κι ενδέχεται η Β’ Εθνική να είναι και πάλι πρόκληση για μένα. Οι παίκτες μπορεί να έχουν να παίξουν σε πολύ άσχημα παιχνίδια, οπότε είναι ισότιμοι με τους αντιπάλους τους».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ηρακλή:

«Δε σκέφτομαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Η επιστροφή στον Ηρακλή ίσως γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω, καθώς η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Εύκολο δεν είναι τίποτα, μόνο εμείς ξέρουμε την πίεση που ζούσαμε στην καθημερινότητά μας».

Αν έχει μιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για το ταξίδι του τελευταίου στην Πορτογαλία:

«Έχω μιλήσει με τον Θόδωρο. Μου είχε στείλει και ένα μήνυμα όταν βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε πει κάτι παραπάνω, θα μιλήσω μαζί του από βδομάδα για τα υπόλοιπα. Το ότι μπορεί να μη συνεχίσει ο Σπανός ή ο Μυροφορίδης, την δεδομένη στιγμή δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι ότι κάναμε τη δουλειά μας».

Αν ο Άρης χρειάζεται ολικό «λίφτινγκ» εν όψει της νέας σεζόν στη Super League:

«Είναι σχετικό. Ο τεχνικός διευθυντής Μυροφορίδης πιστεύει ότι η συγκεκριμένη ομάδα με σωστές επιλογές και προσθήκη παικτών για ποιότητα και ταχύτητα, θα τα πάει καλά. Αυτή η ομάδα έχει μαγκιά απίστευτη. Πρέπει να χτίσεις πάνω στη μαγκιά της. Θεωρώ, πάντως, ότι αν η φετινή ομάδα έπαιζε στη Super League, δε θα τερμάτιζε κάτω από την 7η θέση. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των παικτών».

Για τα δικά του «θέλω»:

«Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι αυτό που έχω κάθε χρόνο. Χρεώνομαι τα λάθη μου και όχι τα… λάθη σου».

Για την ανθοδέσμη που δέχθηκε από τη μητέρα του:

«Είναι η στιγμή που έχει τελειώσει η κατάσταση. Με περίμεναν η μητέρα μου και ο πατέρας μου και μου έδωσαν μία ανθοδέσμη. Είναι στιγμές που μένουν. Τέσσερα χρόνια έχω που κερδίζω άνοδο, απλά η μητέρα μου τώρα… ανακάλυψε το Facebook».

Αν έχει δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα:

«Είχα τρεις - τέσσερις προτάσεις τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε γι' αυτό. Απλά όλοι αυτοί που επικοινωνούν μαζί μου, ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή έχω ομάδα».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος του Άρη έκανε φέτος αυτό που είχα πει το καλοκαίρι να κάνει. Ήθελα να είναι 15.000 κόσμο στο γήπεδο χωρίς… λόγο, απλά για την καψούρα τους. Εγώ θέλω μέσα μου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, να «βουλιάξει» το γήπεδο, προκειμένου να χειροκροτήσει ο κόσμος την ομάδα και η ομάδα τον κόσμο. Πρέπει να χειροκροτηθούν μεταξύ τους, προκειμένου να μη ξαναζήσουν αυτή την κατάσταση».

Αν θα μπορέσει να συνεννοηθεί με Πορτογάλο προπονητή στον Άρη:

«Με τον Σόουζα δε μιλάμε την ίδια γλώσσα, απλά κοιτιόμαστε και καταλαβαινόμαστε. Όταν έχεις ένα στόχο και τον συναισθάνονται και οι δύο, συνεννοούνται με τα μάτια».

Last modified onΠέμπτη, 03 Μάιος 2018 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep