Logo
Print this page

«Εκεί που αξίζει» (video)

Οι Δημήτρης Σπανός, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησαν για την άνοδο του Άρη.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, την ενότητα που ήταν απαραίτητη για τον στόχο και την επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση μίλησαν οι Δημήτρης Σπανός, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Βαγγέλης Πλατέλλας στο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube. Ο τεχνικός των «κίτρινων» είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανόδου. Περισσότερο ανήκει στους ποδοσφαιριστές, στον κόσμο, στους συνεργάτες, στη διοίκηση. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα. Αξίζει τον κόπο να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, όχι να πανηγυρίσουμε, αλλά να ζήσουμε μια καλή στιγμή, αυτό που αξίζει στην ομάδα και έχει ζήσει τόσα χρόνια ο κόσμος, να βλέπει την ομάδα στο «Βικελίδης».

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Η ομάδα θα οργανωθεί σε όλους τους τομείς, θα γίνει σίγουρα καλύτερη και θεωρώ ότι θα πάει εκεί που ανήκει στη βαθμολογική θέση της Super League».

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη, ανέφερε:

«Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που καταφέραμε και αυτό τον στόχο. Μπορεί να φαίνεται εύκολος, αλλά δεν ήταν καθόλου. Θα σας πω ότι υπήρχαν πολλές δυσκολίες μέσα στη χρονιά, καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και με πολλές θυσίες και σκληρή δουλειά καταφέραμε τον στόχο μας.

Εγώ είμαι πολύ περήφανος για όσους βοήθησαν την ομάδα, τους συμπαίκτες, τον προπονητή. Όλους όσοι ήταν δίπλα στην ομάδα, φροντιστές, φυσικοθεραπευτές και, φυσικά τον κόσμο που μας έδινε δύναμη σε κάθε παιχνίδι. Μία νέα μέρα ξεκινά για τον Άρη. Αυτό που ήταν να κάνουμε εμείς το κάναμε. Θεωρώ ότι με καθαρό μυαλό θα μπουν οι βάσεις και η ομάδα θα είναι ξανά εκεί που της αρμόζει».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας δήλωσε:

«Τα καλύτερα έρχονται. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάναμε. Ήμασταν όλοι μαζί σ' αυτό το δύσκολο έργο που είχαμε να κάνουμε. Ευτυχώς τα καταφέραμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Είναι πολύ σημαντικό που όλα τα παιδιά είμαστε χαρούμενα και μαζί.

Είμαστε μια οικογένεια και θα το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Άρη έχει λείψει από τη Super League, γιατί είναι μία ιστορική και μεγάλη ομάδα. Εμείς αυτό που ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Ό,τι είχαμε το δώσαμε στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό και για τον κόσμο μας».

Media

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 21:12
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr