Στο μυαλό η ισοβαθμία

Ελλιπής θα ταξιδέψει στο Αιγίνιο η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ισόβαθμη με τον Αιγινιακό στη 12η θέση είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας και την Κυριακή (29/04, 17:00) θα επιδιώξει, είτε να έχει απομακρυνθεί από τους «κυανόλευκους», είτε να πάρει προβάδισμα σε πιθανή ισοβαθμία. Η νίκη (2-0) στον πρώτο γύρο της δίνει πλεονέκτημα και η ΑΣΑ στοχεύει να πανηγυρίσει στο «Γ. Παραλυκίδης» ένα αποτέλεσμα που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η εντός έδρας ισοπαλία (3-3) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό τόνωσε το ηθικό όλων στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά η αναχώρηση της αποστολής την Κυριακή (29/04) για τη βόρεια Πιερία συνοδεύεται από αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός, Γιώργος Βαζάκας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Πλαβούκο και στους τραυματίες Παπαευθυμίου, Ρουσσάκη. Εκτός έμεινε και ο Λεφίδης.

Η αποστολή: Γκέκας, Κατσίκας, Καρρίκι, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Βατουσιάδης, Καραγιάννης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Φλεβάρης, Κορέλας, Πλούμης, Μούτσιος, Χαντζής, Σουντουρά, Κρανής, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας.

Last modified onΣάββατο, 28 Απρίλιος 2018 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep