Logo
Print this page

Αφαίρεση και πρόστιμο

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον αποβληθέντα Αχαρναϊκό.

[googlead][/googlead]

Ο Αχαρναϊκός ήταν η μόνη ομάδα που δεν είχε καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά πήρε μέρος, αλλά μετά την αποβολή του κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο. Έπειτα από αρκετούς μήνες, λοιπόν, επιβλήθηκε πρόστιμο 8.000 ευρώ και αφαίρεση βαθμών μίας νίκης για κάθε αγώνα που έδινε από την έναρξη ως την αποβολή του.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται απο τις διατάξεις των άρθρων 1περ.δ' του Παραρτήματος Α' του Π.Κ., σε συνδυασμό με τα άρθρα 77Α§3 και 78§4 του ν. 2725/1999. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη τις κάτωθι ποινές: 1. την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μιας (1) νίκης για κάθε αγώνα Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2017 - 2018) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, απο την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, μέχρι την αποβολή της απο το Πρωτάθλημα, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE, την 14/11/2017 και 2. χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ».

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2019 02:20
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr