«Μαθηματικές ελπίδες»

Η Καλλιθέα, σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής και θα δουλέψει στη διακοπή για τον... πρώτο τελικό με τη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Τις μαθηματικές ελπίδες για παραμονή θα εξαντλήσει η Καλλιθέα όπως δήλωσε ο Νίκος Παντέλης. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των «κυανόλευκων» και από την ήττα (2-0) από τον Καραϊσκάκη Άρτας κράτησε την απόδοση στο δεύτερο 45λεπτο. Όπως ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Καραϊσκάκη για τη νίκη και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Στις τρεις ημέρες που είμαι εδώ προσπαθήσαμε, όσο μπορούσαμε, να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πιο αμυντική τακτική και προσπαθήσαμε να σκοράρουμε σε κόντρα επίθεση.

Δεν τα καταφέραμε και σε μία ανύποπτη φάση και άσχημο χρονικό σημείο δεχτήκαμε ένα γκολ και πήγαμε στο ημίχρονο με το εις βάρος μας σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αφενός με τις αλλαγές σε πρόσωπα που έγιναν και αφετέρου με την αλλαγή σχηματισμού, ήμασταν πιο επιθετικοί, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και είχαμε πολύ καλύτερη παρουσία στο παιχνίδι.

Είχαμε απέναντί μας μια έμπειρη και καλή ομάδα και δεν φανήκαμε επικίνδυνοι για να ισοφαρίσουμε. Κρατάω την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες, θα τις εξαντλήσουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τώρα που έχουμε τα δύο τρίποτα άνευ αγώνα να δουλέψουμε διαφορετικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο τελικό με τη Σπάρτη».

Ο Απόστολος Κουτογλίδης είπε:

«Έχουμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Πρέπει να δούμε ακόμα πιο σοβαρά το πρωτάθλημα, γιατί είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Μπορούμε να παλέψουμε, είμαστε πολύ δυνατοί παίκτες και χαρακτήρες, το πιστεύουμε όλοι. Μέσω της δουλειάς θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε και αξίζουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep