Με αλλαγές ο Άρης

Ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του Αρη για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο. Ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του Αρη για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο.

Μαραγκός και Καντιμοίρης βλέπουν ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]
Με δύο νέα πρόσωπα αναμένεται να παραταχθεί η ενδεκάδα του Άρη στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο την Κυριακή (15/4 – 17:00). Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σπανός φαίνεται να δείχνει εμπιστοσύνη στον Στέλιο Μαραγκό για το κέντρο της άμυνας και πιθανότατα θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Γιώργου Δεληζήση.

Αλλαγή αναμένεται να υπάρξει και κάτω από την εστία, με τον Γιώργο Καντιμοίρη να έχει θέση με τους βασικούς στα τελευταία εσωτερικά διπλά και τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο να υπερασπίζεται την εστία των αναπληρωματικών.

Εκτός από τον τιμωρημένο Γιώργο Δεληζήση, ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει και τον Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος δεν έχει ανεβάσει απόλυτα ρυθμούς και για τον κίνδυνο υποτροπής στον τραυματισμό του δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί ούτε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep