Η έξτρα άδεια και η Μπέβερεν

Επιπλέον άδεια δύο ημερών εξασφάλισε από τον Αρη ο Ούγκο Σόουζα που επισκέφτηκε στο Βέλγιο και την πρώην ομάδα του, τη Μπέβερεν

[googlead][/googlead]

Την Τρίτη 10/4 επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά την πενθήμερη εορταστική άδεια, οι παίκτες τού Αρη εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο (15/4, 17:00), ωστόσο δεν θα εμφανιστεί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ο Ούγκο Σόουζα.

Ο Πορτογάλος στόπερ εξασφάλισε δύο επιπλέον μέρες για να παραμείνει κοντά στην οικογένεια του στο Βέλγιο. Επ' ευκαιρία μάλιστα της παρουσίας του στη συγκεκριμένη χώρα επισκέφτηκε και την πρώην ομάδα του, τη Μπέβερεν (θήτευσε εκεί τη διετία 2014-16).

«Ένας όμορφος άνθρωπος επισκέφθηκε το Freethiel. Ο Ούγκο Σόουζα ήρθε για να ενθαρρύνει τους πρώην συμπαίκτες του. Ήταν μια ζεστή επανασύνδεση με τον Πορτογάλο αμυντικό, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης» ενημέρωσε ο βελγικός σύλλογος.

Σημειωτέον η οικογένεια τού Σόουζα (τον οποίο θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του ο Αρης και την επόμενη σεζόν) διαμένει μόνιμα στο Λουξεμβούργο.

ΠΗΓΗ: pressaris.gr

Last modified onΤρίτη, 10 Απρίλιος 2018 10:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep