Αρνήθηκε ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε γιατί αρνήθηκε την υπεράσπιση της Καλλιθέας στην υπόθεση με τον Απόλλωνα Λάρισας. «Στο... Περού ο Λαμπρόπουλος», υποστήριξε.

[googlead][/googlead]

Το FL News σας είχε ενημερώσει πρώτο σχετικά με την κίνηση της Καλλιθέας να αναλάβει την υπεράσπισή της στην υπόθεση με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Αλέξης Κούγιας. Ο έμπειρος ποινικολόγος, πάντως, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία» εξήγησε, γιατί απάντησε αρνητικά. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος βρίσκεται στο... Περού από τότε που ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είχε μιλήσει για το ματς Απόλλων Λάρισας - Λαμία (0-2).

Η δήλωση του Κούγια:

«Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Περού και έχει φύγει για συγκεκριμένο λόγο από την Ελλάδα. Το περίεργο είναι ότι μόλις μίλησε σ’ εμένα και μου είπε τι συνέβη στον αγώνα Απόλλωνα Λάρισας-Λαμία 0-2 για το κύπελλο Ελλάδας και το δημοσιοποίησα, εξαφανίστηκε σε μια βδομάδα. Ο Λαμπρόπουλος μου είπε ποιος μπήκε στα αποδυτήρια, τι τους είπε και τώρα βρίσκεται στο Περού. Τυχαίο;».

Για την υπόθεση της Καλλιθέας είπε:

«Μου έκαναν πρόταση να αναλάβω τη νομική υπεράσπισή της για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως επειδή ο Απόλλωνας είναι ομάδα της Λάρισας - ανεξάρτητα της γνώσης που έχω για ό,τι συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό λόγω σχέσης συγκεκριμένου προσώπου με στοιχηματική εταιρεία που είναι ο χρηματοδότης της ομάδας - αρνήθηκα την υπεράσπιση.

Μου κάνει εντύπωση ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αναφέρεται πουθενά, ούτε σε ρεπορτάζ εφημερίδων, ούτε από τη διοίκηση της ομάδας και τουλάχιστον θα έπρεπε να αναφερθεί ως χορηγός αφού βοηθάει την ομάδα από τότε που ήταν στην Α’ τοπική κατηγορία. Μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλων Λάρισας είχε το πιο ακριβό ρόστερ στην Α’ τοπική κατηγορία και δεν έχουν καθόλου κόσμο. Μου θυμίζει τον παλιό Αγροτικό Αστέρα. Μου κάνει εντύπωση ότι πρόσωπα, και δεν αναφέρομαι στην ερασιτεχνική ΑΕΛ, που πολεμούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα την ΑΕΛ είναι στο περιβάλλον του Απόλλωνα Λάρισας και υπάρχει μια ομερτά».

Last modified onΔευτέρα, 09 Απρίλιος 2018 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep