Στο κυνήγι της… Δόξας

Ο Άρης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» υποδέχεται τη Δόξα Δράμας και με νίκη θα βρεθεί με το… 1,5 πόδι στην Super League. 

[googlead][/googlead]

Ακόμα ένα βήμα προς τη... Super League καλείται να κάνει ο Άρης κόντρα στη Δόξα Δράμας την Κυριακή (1/4, 17:00, ΕΡΤ WEB TV). Οι «κιτρινόμαυροι» με την δύναμη του κόσμου τους, καθώς το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται κατάμεστο, θέλουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να βρεθούν σε απόσταση 13 πόντων από την τρίτη θέση και επί της ουσίας στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (31/3) με μια μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου». Ο Δημήτρης Σπανός δεν ανακοίνωσε αποστολή (θα το πράξει λίγη ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα), με τον Μπάμπη Παυλίδη να είναι εκτός λόγω θλάσης, όπως και οι τιμωρημένοι, Μουμίν, Μπαστακός.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό επιστρέφουν οι Χαντί και Βαλεριάνος, ενώ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το γόνατο κατά την διάρκειας της εβδομάδας είναι απόλυτα έτοιμος.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και το Μ.Α.Ζ.Ι. δίπλα στα παιδιά

Το κοινωνικό της πρόσωπο αναμένεται να δείξει για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ Άρης. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, με το Μ.Α.Ζ.Ι. (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) στηρίζουν τα παιδιά της παιδογκολογικής μονάδας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας μας θα βρεθεί το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στην παιδογκολογική μονάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, προκειμένου να μοιράσουν δώρα, βιβλία, παιχνίδια και λαμπάδες στα μικρά παιδιά, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα για τη ζωή τους».

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2018 16:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep