Με Μπαργκάν στα Χανιά

Στην αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Κενάν Μπαργκάν.

[googlead][/googlead]

Τον περασμένο μήνα ο Κενάν Μπαργκάν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, με αποτέλεσμα να αρνηθεί να προπονηθεί με τους υπόλοιπους «κομμένους». Από τότε έως και προ ημερών ήταν σε «καραντίνα», ωστόσο έδειξε μεταμέλεια, ζήτησε συγγνώμη και ο προπονητής του, Δημήτρης Σπανός, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου (24/3, 15.00) στα Χανιά με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, για την 23η αγωνιστική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εφέτος ο Μπαργκάν έχει παίξει σε μόλις δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 31 Ιανουαρίου, στο εκτός έδρας ματς του Άρη με τη Βέροια. Εκτός για τον αγώνα με τους Χανιώτες έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαστακός, Βαλεριάνος και Μουμίν, ο τραυματίας Μιλούνοβιτς, ο Ανάκογλου, ενώ ο Χαντί έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ιορδανίας. Σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή και το ματς με την Παναχαϊκή, εκτός έμεινε και ο Τσουμάνης, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο Λώττας.

Ο Άρης μοιράζεται την πρώτη θέση της Football League με τον ΟΦΗ και στόχος του είναι να περάσει νικηφόρα από την Κρήτη, για να συνεχίσει στην κορυφή. 

Η αποστολή: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Κανακούδης Ντούνης, Μπάργκαν, Λώττας.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep