«Ομάδα των ντέρμπι»

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι η μεγάλη ομάδα φαίνεται στα μεγάλα παιχνίδια.

[googlead][/googlead]

Το μεγάλο κίνητρο να ανοίξει τη διαφορα από την 3η θέση έχει ο Άρης στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» μίλησε στη Media Day της Παρασκευής (16/03) και σημείωσε ότι ο Άρης είναι μια ομάδα που ανταποκρίνεται παραπάνω από καλά στα ντέρμπι της κατηγορίας και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει στην Πάτρα.

Αναλυτικά ο Αναγνωστόπουλος δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Παναχαϊκή:

«Είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι κυρίως για τους παίκτες. Το περιμένουμε πώς και πώς με την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδο αλλά και λόγω της βαθμολογικής σημασίας του. Όπως και για τον κόσμο των δύο ομάδων. Εμείς ως Άρης θα πάμε όπως κάθε Κυριακή. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς.

Η μεγάλη ομάδα, φαίνεται στα μεγάλα παιχνίδια. Είμαστε μία ομάδα που ανταποκρίνεται παραπάνω από καλά στα ντέρμπι της κατηγορίας. Το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή. Θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

Για την προετοιμασία της ομάδας εν όψει της Παναχαϊκής:

«Δεν θα έλεγα ότι κάνουμε κάποια συγκεκριμένη προπόνηση πάνω στην Παναχαϊκή. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε ματς. Έχουμε κίνητρο καθώς αν κερδίσουμε θα απομακρυνθούμε κι άλλο από την 3η θέση. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη:

«Ηταν μία λύτρωση για εμάς και τον προπονητή. Όχι ότι με την Καλλιθέα δεν ήμασταν καλοί, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σε ένα παιχνίδι με μισή φάση μπορεί να κερδίσεις και σε άλλο να κάνεις 20 τελικές και να λήξει ισόπαλο. Ήταν καθαρά ψυχολογικό το θέμα, για να πάμε δυνατοί και με περισσότερη όρεξη στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, το οποίο γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα και την κατηγορία».

Για την καθιέρωσή του στην ενδεκάδα:

«Όπως είπα μετά τη Σπάρτη, εμένα ο προπονητής με χρησιμοποίησε βασικό στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Μετά ήρθε ένας τραυματισμός που με κράτησε πίσω. Ο Γιώργος (σ.σ. Καντιμοίρης) ήταν σε πολύ κατάσταση. Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη. Όμορφη και άσχημη.

Εγώ το γνωρίζω καλά τόσα χρόνια. Από υπομονή, άλλο τίποτα... Όσο καιρό δεν έπαιζα δούλευα καθημερινά, ώστε να είμαι έτοιμος. Αισθάνομαι όμορφα που αγωνίζομαι κάθε Κυριακή. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου επίσης».

Για το μέλλον του στον Άρη:

«Δεν σκέφτομαι τίποτα μελλοντικά, ούτε για την επόμενη σεζόν. Δικός μου στόχος είναι να κερδίζω κάθε Κυριακή. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Το... κράμα μου ως προσωπικότητα. Ας κερδίσουμε την Κυριακή και μετά συζητάμε τα υπόλοιπα. Προέχει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Πηγή: allaboutaris.com

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep