Με «Πέρο» για το 9 στα 9

Ο Αλέξης Περογαμβράκης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

[googlead][/googlead]

Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ πέρασε στο ρετιρέ της βαθμολογίας για λίγες ώρες. Το Σάββατο (17/03, 15:00 ΕΡΤ3) στην αυλαία της 22ης αγωνιστικής οι «μελανόλευκοι» θέλουν να επαναλάβουν το... προσπέρασμα και να κατακτήσουν στο «Ελ Πάσο» την 9η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου δεν θα είναι εύκολη δεδομένης της ανάγκης των γηπεδούχων για νίκη, αλλά και τις ελλείψεις της. Ωστόσο, στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι τα πάντα εξαρτώνται από τους ίδιους, ώστε να κάνουν το «9 στα 9» και να πατήσουν και πάλι στην κορυφή, αναμένοντας το αποτέλεσμα μεταξύ Παναχαϊκής και Άρη.

Οι αποκλεισμοί των τραυματιών Παπαστεριανού, Μαχαίρα, Βουό ήταν αναμενόμενοι, όμως η είδηση έχει να κάνει με την επιστροφή του Αλέξη Περογαμβράκη στην αποστολή 6,5 μήνες μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη! Ο ίδιος μετέχει σε κανονικό ρυθμό τις τελευταίες ημέρες και δεν αποκλείεται να ριχτεί στη μάχη.

Εκτός πλάνων έμειναν ακόμα οι Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντοιάννης, Τοπούζης και Νοικοκυράκης.

Η αποστολή: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παουρτουλίδης, Παπατόλιος, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος,Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep