Όλα για όλα ο Παναιγιάλειος

Μόνος στόχος για τον Παναιγιάλειο απέναντι στον Αιγινιακό η δεύτερη νίκη τους τέσσερις τελευταίους μήνες.

[googlead][/googlead]

Στο -6 από τη ζώνη σωτηρίας βρίσκεται ο Παναιγιάλειος. Η ομάδα του Αιγίου είχε στόχο το απόλυτο απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Αιγινιακό, όμως έμεινε στο 0-0 με τους Θεσσαλούς. Έτσι, άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο την Κυριακή (11/03, 15:00) κόντρα στην ομάδα της βόρειας Πιερίας δεν υπάρχει.

Οι «μελανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν με το υπάρχον ρόστερ, αφού δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές των Δαμιανάκη, Μπλέτσα και ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου ευελπιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές του θα δείξουν καλό πρόσωπο και θα πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους τέσσερις τελευταίους μήνες.

propoaig

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (10/03) και εκτός έμειναν οι Ρέλλας (θλάση), Πολιανίδης (ενοχλήσεις στο γόνατο), και Κάναλς. Αμφίβολοι είναι οι Γαβριηλίδης και Καναβέτας για τους οποίους η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει λίγο πριν το παιχνίδι.

Η αποστολή: Τσάπαλος, Αθανασίου Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης, Αγιούποφ, Σταματής, Καναβέτας, Κόκκορης, Αθανασίου, Τσουρής, Σακελλαρόπουλος, Χαρίτος, Σμίλτος, Δοξάκης, Τζένετ, Τσάινα, Τεπερεκίδης.

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep