«Δεν μπορούσε να ενισχυθεί»

Ο Χαράλαμπος Δαμιανάκης μίλησε στο FL News για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον Παναιγιάλειο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ για έλλειψη ενημερότητας.

[googlead][/googlead]

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου με ανακοίνωσή της διέψευσε το ρεπορτάζ του FL News που ανέφερε ότι οι μεταγραφές των Χαράλαμπου Δαμιανάκη, Γιώργου Μπλέτσα δεν ολοκληρώθηκαν λόγω έλλειψης ενημεροτήτων. Το FL News, λοιπόν, επικοινώνησε με τον πρώτο και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός επιβεβαίωσε ότι οι «μελανόλευκοι» προσπάθησαν μέχρι την τελευταία στιγμή να εξασφαλίσουν ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά δεν τα κατάφεραν...

Ο πρώην στόπερ της Βέροιας, μάλιστα, ανέφερε ότι το συμβόλαιό του ήταν έτοιμο προς υπογραφή, ο ίδιος είχε ήδη πάει τα πράγματά του στο σπίτι που θα διέμενε και αναρωτήθηκε: «Πώς γίνεται να χαλάσει για αγωνιστικούς λόγους, ενώ δεν είχα κάνει ούτε μία προπόνηση;».

Συγκεκριμένα, ο Δαμιανάκης δήλωσε στο FL News:

«Δεν μπορούσε η ομάδα να κάνει μεταγραφές. Ήταν όλα έτοιμα, τα συμβόλαια. Μάλιστα, είχα πάει τα πράγματά μου και στο σπίτι που θα έμενα. Είχαμε συμφωνήσει, όμως με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε λόγω έλλειψης ενημερότητας. Εξάλλου, προπόνηση με την ομάδα δεν είχα κάνει για να ακυρωθεί η μεταγραφή για αγωνιστικούς λόγους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Έτρεξαν οι άνθρωποι μήπως εξασφαλίσουν ενημερότητα, γιατί με χρειάζονταν στον Παναιγιάλειο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενα, όμως δεν άλλαξε κάτι και έφυγα για την Κρήτη. Θα δουλέψω ατομικά αυτό το διάστημα, ώστε να είμαι έτοιμος για το καλοκαίρι».

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep