«Για αγωνιστικούς λόγους»!

Ο Παναιγιάλειος διαψεύδει το FL News και υποστηρίζει ότι οι μεταγραφές των Μπλέτσα, Δαμιανάκη δεν προχώρησαν για... αγωνιστικούς κυρίως λόγους.

[googlead][/googlead]

Το FL News σας ενημέρωσε σε προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με το «ναυάγιο» στις μεταγραφές των Χαράλαμπου Δαμιανάκη, Γιώργου Μπλέτσα από τη Βέροια στον Παναιγιάλειο. Ο πρώτος, άλλωστε, βρισκόταν στο Αίγιο εδώ και λίγες ημέρες και ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου περίμενε πώς και πώς την ενίσχυση στο κέντρο άμυνας για να καλύψει το κενό στη συγκεκριμένη θέση.

Το ρεπορτάζ του FL News ανέφερε, λοιπόν, ότι οι «μελανόλευκοι» δεν κατάφεραν να καταθέσουν αιτήσεις μεταβολών για τους δύο προαναφερθέντες «λόγω έλλειψης ενημεροτήτων», χωρίς να κάνει λόγο για ασφαλιστική ή φορολογική. Το περίεργο, όμως, είναι ότι η ΠΑΕ Παναιγιάλειος εξέδωσε ανακοίνωση και διέψευσε ότι έχει πρόβλημα με την... ασφαλιστική της ενημερότητα.

Εκτός αυτού η διοίκηση υποστήριξε ότι, τόσο ο Δαμιανάκης που βρισκόταν από την Τετάρτη (07/03) στο Αίγιο, όσο και ο Μπλέτσας ουσιαστικά απορρίφθηκαν, αναφέροντας «οι μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκαν για αγωνιστικούς κυρίως λόγους». Από το περιβάλλον των ποδοσφαιριστών, πάντως, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με την αιτία του διπλού «ναυαγίου».

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως οι μεταγραφές των Διαμιανάκη και Μπλέτσα δεν ολοκληρώθηκαν για αγωνιστικούς κυρίως λόγους και όχι επειδή η ομάδα είχε πρόβλημα με την ασφαλιστική της ενημερότητα. Θεωρήσαμε σωστό να το δημοσιεύσουμε, με αφορμή αθλητικό δημοσίευμα, το οποίο ωστόσο είμαστε σίγουροι ως δεν είχε κακή πρόθεση».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep