Logo
Print this page

To +10 και η ντουζίνα των σκόρερ

Ο Αρης έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς περισσοτέρους σε σχέση με πέρυσι, ενώ έχει να επιδείξει 12 σκόρερ.

[googlead][/googlead]

Το πρόσημο είναι προφανέστατα θετικό για τον Αρη του Δημήτρη Σπανού, αλλά με τη λήξη του πρώτου γύρου μπορεί να αποτυπωθεί επακριβώς. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στο +10 σε σχέση με την προηγούμενη αποτυχημένη περίοδο.

Στα μισά του δρόμου είχαν 35 πόντους το 2016-17 με επίδοση 10-5-2 και βρίσκονταν στην 3η θέση και στο -8 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά και τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Σπάρτης.

Φέτος, όμως, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί. Πρωτιά με 45 βαθμούς, επίδοση 14-3-0 και +6 από τον δεύτερο ΟΦΗ και +8 από την Παναχαϊκή που είναι πλέον 3η κάτω από τη ζώνη ανόδου.

Παράλληλα, η ομάδα παρουσιάζει αξιομνημόνευτο πλουραλισμό στην επίθεση. Στο 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Λούκα Μιλούνοβιτς έγινε ο 12ος παίκτης που κούνησε πλεκτό με τη φανέλα του Αρη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τη ντουζίνα των σκόρερ συμπληρώνουν οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος (6), Βαγγέλης Πλατέλλας (5), Μάρκος Ντούνης (3), Μπάμπης Παυλίδης (2), Ούγκο Σόουζα (2), Γιώργος Δεληζήσης (2), Γιάννης Πασάς (2), Κενάν Μπαργκάν (2), Πασχάλης Κάσσος (1), Μανώλης Τζανακάκης (1) και Αντώνης Καπνίδης (1 πριν μεταπηδήσει στη Δόξα Δράμας).

[googlead][/googlead]

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr