Εννιά βαθμοί με τζίφρα Σοφιάνη

Ο Γιώργος Σοφιάνης έχει υπογράψει με τα γκολ του τρεις νίκες του Αιγινιακού.

[googlead][/googlead]

Δεν φιγουράρει ψηλά στον πίνακα των σκόρερ, αλλά ο Γιώργος Σοφιάνης έχει πετύχει καθοριστικά γκολ στην προσπάθεια του Αιγινιακού να σώσει τη φετινή παρτίδα.

Ολα του τα «χτυπήματα», άλλωστε, συνδυάστηκαν με νικηφόρα αποτελέσματα για το σύλλογο της βόρειας Πιερίας. Σε τρία «τρίποντα» έχει βάλει φαρδιά πλατιά την τζίφρα του ο 22χρονος επιθετικός.

Στις 26 Νοεμβρίου 2017 σημείωσε το γκολ της ανατροπής στην επικράτηση 2-1 επί του Απόλλωνα Πόντου. Στις 14 Ιανουαρίου 2018 -πάλι σε εντός έδρας παιχνίδι- διαμόρφωσε το τελικό 1-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Στις 17 Φεβρουαρίου πέτυχε κάτι πρωτόγνωρο στην επαγγελματική του καριέρα: σκόραρε σε εκτός έδρας ματς και μάλιστα Αγυιά (0-1) γκρεμίζοντας την Παναχαϊκή από τη δεύτερη προνομιούχο θέση της του πρωταθλήματος.

Διάγει, άλλωστε, τη δεύτερη σεζόν του στη Football League. Την περασμένη περίοδο είχε 25 συμμετοχές και 2 γκολ (εντός έδρας) με τη φανέλα της Καλλονής, ενώ φέτος χρειάστηκε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα για να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ (3 γκολ).

Με την Καλλονή, παρεμπιπτόντως, υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2015 προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Κατάγεται, εξάλλου, από το Μανταμάδο Λέσβου όπου βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ γνωστού και ως «Ταξιάρχη».

Και ο Σοφιάνης, πάντως, το έκανε το... θαύμα του κόντρα στην Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep