Προσωρινό άνοιγμα, ξανά κατάσχεση

Ο Αρης πλήρωσε μέρος της οφειλής και στον Ανδρέα Τάτο, αλλά ο λογαριασμός ξανακλείνει, επειδή η ΠΑΕ δεν τήρησε όλες τις δεσμεύσεις.

[googlead][/googlead]

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις άνοιξε ένας τραπεζικός λογαριασμός του Αρη (στην Πειραιώς) την Παρασκευή 9/2, ωστόσο δεν τηρήθηκαν όλες οι δεσμεύσεις της ΠΑΕ και οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι ξανακλείνει την Τετάρτη 14/2...

Μετά την πληρωμή στον Αντρέου Γκεράο η ΠΑΕ κατέβαλε και 25.000 ευρώ στον Ανδρέα Τάτο ο οποίος στις αρχές Φεβρουαρίου είχε κινήσει τις διαδικασίες για την κατάσχεση των λογαριασμών (βασιζόμενος σε δύο ανεξόφλητες συναλλαγματικές του 2017 ύψους 21.500 ευρώ η καθεμία). Οπως αναφέρουν ωστόσο οι πληροφορίες ο Αρης δεν τήρησε επακριβώς τις δεσμεύσεις του και ο λογαριασμός ξανακλείνει.

Οπότε παραμένει σε εκκρεμότητα και η πληρωμή του Μπράνα Ιλιτς με τις οφειλές προς τον Σέρβο να ανέρχονται στις 40.000 ευρώ.

Γενικότερα η ΠΑΕ έχει μπροστά της δρόμο και υποχρεώσεις να καλύψει για να περάσει τις εξετάσεις αδειοδότησης. Και η κατάσχεση λογαριασμών προφανώς και δεν θεωρείται θετικός οιωνός...

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep