Σύνθημα ανανέωσης σε Πλατέλλα

Ο Θόδωρος Καρυπίδης σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βαγγέλη Πλατέλλα στον Άρη.

[googlead][/googlead]

Ένας από τους ποδοσφαριστές που έχει ξεχωρίσει στο εφετινό πρωτάθλημα της Football League είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει 16 συμμετοχές με τους Θεσσαλονικείς, έχει σημειώσει πέντε γκολ και αποτελεί βασική επιλογή στα πλάνα του Δημήτρη Σπανού. Το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι είχε διάρκεια ενός έτους και έτσι στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να τον χάσει και η πληροφόρηση που προκύπτει αναφέρει ότι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Football League θα τον καλέσει για πρόωρη ανανέωση. Ο άλλοτε παίκτης της Καλλιθέας, της Ξάνθης, της ΑΕΚ και του Ατρόμητου δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής στους «κίτρινους», εφόσον όλα πάνε καλά στις συζητήσεις που θα γίνουν.

ΚΑΚΩΣΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ Ο ΚΑΣΣΟΣ

Στην προπόνηση της Τρίτης (13/2) δεν συμμετείχε για τον Άρη ο Πασχάλης Κάσσος. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που υπέστη ελαφριά κάκωση πρόσθιου έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την Κυριακή (18/02, 15:00) την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κλεάνθης Βικελίδης και εκτός υπενθυμίζεται ότι θα μείνει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep