Πληρωμένος στη Βραζιλία

Ο Αλεσάντρο Ταλέντο βρίσκεται στην Βραζιλία και δύσκολα θα γεφυρωθεί το χάσμα με την Καλλιθέα. Ο Αλεσάντρο Ταλέντο βρίσκεται στην Βραζιλία και δύσκολα θα γεφυρωθεί το χάσμα με την Καλλιθέα.

Ο Ταλέντο επέστρεψε στην πατρίδα του παρότι έχει συμβόλαιο με την Καλλιθέα. Δεν προχώρησε η μεταγραφή του σε άλλη ομάδα της Football League.

[googlead][/googlead]

Μακριά από τις υποχρεώσεις της Καλλιθέας παραμένει ο Αλεσάντρο Ταλέντο, ο οποίος τελικά δεν παραχωρήθηκε σε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Το ενδιαφέρον του Άρη και του ΟΦΗ δεν εξελίχθηκε σε μεταγραφή και πλέον ο 21 ετών επιθετικός μέσος θα παραμείνει «τυπικά» στο ρόστερ της αθηναϊκής ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η επιστροφή του στην «δράση» φαντάζει δύσκολη, αφού ο ίδιος έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας παρότι η Καλλιθέα είναι απόλυτα τυπική στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι του και, φυσικά, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Η διοίκηση απέδειξε σε αυτή την μεταγραφική περίοδο πως αν η πρόταση παραχώρησής του δεν είναι ικανοποιητική δεν αναμένεται να συναινέσει στη μετακίνηση του σε άλλη ομάδα.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Γιώργος Κορακάκης, μπορεί να μην υπολογίζει τον Ταλέντο, αλλά πλέον έχει ακόμη τρεις λύσεις στη διάθεση του, αφού βγήκαν τα δελτία των Γιάννη Ντούγκα, Αριστομένη Τζιτζικαλάκη και Χαράλαμπου Ζυγκερίδη που αποκτήθηκαν από τον Απόλλωνα Πόντου ο πρωτος και τον Πανσερραϊκό οι άλλοι δύο.

Η αναμέτρηση της Δευτέρας (5/2) με τον Αιγινιακό στο «Ελ Πάσο» είναι η τελευταία εντός έδρας για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος για την Καλλιθέα και η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας δεν αφήνει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 03 Φεβρουάριος 2018 13:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep