«Καμία ένταση...»

Το σχόλιο του Πέτρου Δημητρίου για την κατάσταση στον Παναιγιάλειο και το πέναλτι που... δεν υπήρχε στο χάρτη.

[googlead][/googlead]

Βέβαιος ότι ο Παναιγιάλειος θα συσπειρωθεί και θα ξεκινήσει την αντεπίθεσή του δήλωσε ο Πέτρος Δημητρίου. Ο νέος προπονητής των «μελανόλευκων» αρνήθηκε ότι υπήρξε ένταση την Παρασκευή (26/01), υποστήριξε ότι το πέναλτι των «κοκκινόμαυρων» δεν υπήρχε στον χάρτη και έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης.

Αναλυτικά ο Δημητρίου δήλωσε:

«Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα παιχνίδι, δυστυχώς, με 13 παιδιά. Βρίσκομαι τρεις μέρες στον Παναιγιάλειο και συνάντησα μία ομάδα που έχει αποδυναμωθεί. Ήξερα τι συμβαίνει στην ομάδα, δεν είναι κάτι που δεν το ήξερα. Ήρθαμε σήμερα εδώ για να κινητοποιηθεί η ομάδα και να μπορέσουν να γίνουν κάποιες μεταγραφές και να κάνουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια γιατί έχω ξαναπεράσει.

Ήρθαμε εδώ να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Σίγουρα η προσπάθεια αγωνιστικά έγινε και πιστεύω ότι το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στο 2-1 δεν υπήρχε ούτε στο χάρτη. Δεν ξέρω αν θα αντέχαμε, όμως, γιατί είμαστε ακριβώς 11, αφού έχουν φύγει δώδεκα παίκτες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κατέβαλαν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Όταν μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι στην αρχή προσπαθήσαμε να το κερδίσουμε. Ελέγχαμε το ματς στα πρώτα 20 λεπτά και έγιναν δύο φάσεις με τον Σταματή και τον Καζναφέρη που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε 0-2. Πιστεύω δεν μας απείλησε ο Απόλλων. Είναι μία αξιόλογη ομάδα, έχει παίκτες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην Α' Εθνική, αλλά σήμερα ανταποκριθήκαμε εμείς στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού.

Δεχθήκαμε τα δύο τέρματα, όμως δεν χάλασε η ψυχολογία μας. Συνεχίσαμε, κάναμε το 2-1. Βγήκαμε να παίξουμε, αλλά δυστυχώς το πέναλτι δεν ήταν απ’ότι μου είπαν και τα παιδιά. Θέλω, όμως να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, καλοί ήταν και οι δύο πιτσιρικάδες που έπαιξαν.

Η αντεπίθεση για μας αρχίζει από την Τετάρτη. Δεν μπορείς να δουλέψεις με 11 ποδοσφαιριστές σαν προπονητής, να κάνεις τις επιλογές σου και να προσπαθήσεις να γυρίσεις το παιχνίδι. Συγχαρητήρια για την φιλοξενία και στον Απόλλωνα. Εύχομαι να προλάβει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, γιατί υπάρχει ακόμα χρόνος. Για την ομάδα μου εύχομαι να συσπειρωθούμε όλοι, παίκτες, φίλαθλοι και παράγοντες και αυτή η μεγάλη ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή».

Σε ερώτηση για την ένταση της Παρασκευής στα γραφεία του συλλόγου είπε:

«Δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό προς τα έξω. Εγώ εκεί ήμουν δεν είδα κάποια ένταση. Είχαν καλέσει τους φιλάθλους να τους ενημερώσουν, εκεί υπήρχε μια ψιλο-ένταση, αλλά μετά ήρθε η διοίκηση όπως είχε υποσχεθεί στους παίχτες και πλήρωσε, αν δεν κάνω λάθος, από ένα μισθό με τη μορφή τραπεζικών επιταγών.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δόθηκε τόσο μεγάλη έκταση, γιατί εγώ δεν είδα καμία ένταση. Εγώ πιστεύω ότι με την καινούρια διοίκηση, την συμπαράσταση παλιών ανθρώπων και τη στήριξη των φιλάθλων θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει και πάλι τη δυναμική της».

Πηγή: aigioallsports.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep