Βέβαιοι για το deal

Στον Άρη περιμένουν αίσιο τέλος και στην υπόθεση του Βουό. «Κόβεται» ο Ν' Λουντούλου, μπήκε ο Σόουζα.

[googlead][/googlead]

Αντίστροφα για την ολοκλήρωση των πρώτων χειμερινών μεταγραφών του μετρά ο Άρης. Οι «κίτρινοι» περιμένουν τη Δευτέρα (29/01) να μπουν οι υπογραφές με τον Άγγελο Χαντί, ενώ εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι θα επιτευχθεί συμφωνία και με τη Λαμία για την παραχώρηση του Πάτρικ Βουό. Εξάλλου, ο Αφρικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα πρέπει να συναινέσει η ομάδα της Φθιώτιδας για να τον αποδεσμεύσει.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Άρης διαρρέει ότι δεν θα προχωρήσει την περίπτωση του Γκαέλ Ν' Λουντούλου, γιατί υπάρχει πληρότητα στη συγκεκριμένη θέση. Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς γνώριζαν από πριν πού «πονάνε». Όπως και να έχει, το ενδεχόμενο να επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Γάλλος απομακρύνεται, ενώ ακόμα δεν είναι βέβαιο τι μέλλει γενέσθαι με τον Αριστείδη Λώττα και αν αποχωρήσει.

Μπήκε ο Σόουζα

Την Κυριακή (28/01) οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (31/01) με τη Βέροια και ο Δημήτρης Σπανός είδε τον Ούγκο Σόουζα να ξεπερνά τη θλάση και να μετέχει σε φουλ ρυθμό προπόνησης. Αντίθετα, ο Γιώργος Βαλεριάνος, που έχει ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep