Logo
Print this page

Με… 14άδα στην Καλαμαριά

Ο Παναιγιάλειος ταξιδεύει στην Καλαμαριά με αποστολή… ανάγκης στο ντεμπούτο του Πέτρου Δημητρίου.

[googlead][/googlead]

Μία επεισοδιακή εβδομάδα διένυσε ο Παναιγιάλειος με αποκορύφωμα όσα διαδραματίστηκαν  στα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή (26/01). Πληρωμές  εν τέλει έγιναν το βράδυ  και έτσι το Σάββατο (27/01) το μεσημέρι προγραμματίστηκε η αναχώρηση για την Καλαμαριά με αποστολή 14 ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News στην Καλαμαριά δεν ταξιδεύουν οι Κάναλς, Τσερκέζος (δηλώνονται τραυματίες, αν και ο δεύτερος αναμένεται να αποτέλεσει παρελθόν), οπότε ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου θα έχει στη διάθεσή του 14 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένων δύο τερματοφυλάκων.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή μπήκαν οι: Αθανασίου, Τσάπαλος, Σκαρτσίλας, Ρέλλας, Σμίλτος, Βλάχος, Κοντοχρήστος, Γκούμας, Καζναφέρης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης, Σταματής, Τσουρής, Σακελλαρόπουλος.

Οι «μελανόλευκοι» καλούνται να κάνουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση, αφού τις τελευταίες ημέρες μόνο στην προετοιμασία για το ματς αυτό δεν επικεντρώθηκαν. Ο Δημητρίου δεν πρόλαβε να δουλέψει τακτική και το Σάββατο (27/01) ολοκλήρωσε με ένα χαλάρωμα την προετοιμασία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 13:47
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr