Στο επιχειρηματικό τιμ και ο Κοτσάτος

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, όταν έκοβε την πίτα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, όταν έκοβε την πίτα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Ο πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος μπαίνει στο επιχειρηματικό τιμ για να βοηθήσει τη νέα διοίκηση του Παναιγιάλειου.

[googlead][/googlead]

Πέρα από τις κινήσεις για την ενίσχυση του αποψιλωμένου ρόστερ ο Παναιγιάλειος προχωράει σε μεταγραφές για να δυναμώσει το επιχειρηματικό τιμ που βρίσκεται πίσω από τη νέα διοίκηση.

Νέα προσθήκη είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος ο οποίος δραστηριοποιείται στη ναυτιλία και είναι γνωστός στην αθλητική κοινή γνώμη από την ενασχόληση του με την ερασιτεχνική ΑΕΚ (ως πρόεδρος) και το τμήμα μπάσκετ (αλλά και τον ΑΟ Χαλκίς).

Σε επικοινωνία με το FL News ο Κοτσάτος επιβεβαίωσε την εμπλοκή του στη νέα τάξη πραγμάτων που ισχύει στον Παναιγιάλειο, ωστόσο δεν θέλησε να προβεί σε κάποια τοποθέτηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συνομιλήσει ήδη με τον Αλι Μοχάμεντ Χαμπντούν και τον ενδιαφέρει να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια με συμμετοχή στο επιχειρηματικό κομμάτι.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep