Η ευκαιρία του σε οικείο χώρο

Ο Βεροιώτης Στέλιος Μαραγκός αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ούγκο Σόουζα στο ματς του Αρη στην Ημαθία.

[googlead][/googlead]

Με τη διάγνωση να αναφέρει θλάση α' βαθμού ο Δημήτρης Σπανός δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Ούγκο Σόουζα στο ματς του Αρη στη Βέροια την Τετάρτη 31/1 (17:00, ΕΡΤ3).

Οπότε όλα δείχνουν ότι ο Στέλιος Μαραγκός θα πραγματοποίησει την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με τη φανέλα του Αρη στη Football League ως παρτενέρ του Γιώργου Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας.

Μέχρι τώρα είχε συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα μόνο στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (είχε χρεωθεί αδράνεια στο γκολ του Καρίμ Σολτάνι). Στο πρωτάθλημα μετράει μεν πέντε συμμετοχές, ωστόσο όλες είναι ολιγόλεπτες (κάτω από 10λεπτο) σε παιχνίδια που μπήκε ως «ασφάλεια» (αντικαθιστώντας μεσοεπιθετικούς) για να διαφυλάξει το προβάδισμα η ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

Η συγκυρία, πάντως, είναι ιδιαίτερη για τον Μαραγκό, καθώς αναμένεται να αγωνιστεί σε ένα οικείο περιβάλλον. Κατάγεται, άλλωστε, από τη Βέροια και έπαιξε στην ομάδα της πόλης τόσο ο ίδιος (36 συμμετοχές στη Super League και 6 στο κύπελλο) όσο και ο πατέρας του.

Μάλιστα, το μοναδικό γκολ της επαγγελματικής του καριέρας το πέτυχε ως παίκτης της «βασίλισσας» στην εκτός έδρας νίκη (0-2) επί του Λεβαδειακού στις 15 Φεβρουαρίου 2015.

Θυμίζουμε ότι ο Αρης δεν έχει υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφού θα κερδίσει άνευ αγώνος τον αποβληθέντα από το πρωτάθλημα Αχαρναϊκό.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep