«Όποιος θέλει, φεύγει»

Παρουσία οπαδών η προπόνηση του Παναιγιαλείου. Δέσμευση Κασκαντίρη για πληρωμές.

[googlead][/googlead]

Με την αναμενόμενη παρουσία εκπροσώπων του Αιγύπτιου επενδυτή διεξήχθη την Τετάρτη (24/01) η προπόνηση του Παναιγιαλείου. Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών και το τελεσίγραφο που έστειλαν για πληρωμές ως την Πέμπτη (25/01) ήταν επόμενο πως θα αποτελούσαν το βασικό θέμα συζήτησης, όπως και έγινε.

Παρουσία οπαδών, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις, ο αντιπρόεδρος, Δήμος Κασκαντίρης μίλησε με τους ποδοσφαιριστές . Οι τόνοι, μάλιστα, για κάποια στιγμή ανέβηκαν, με τον πρώτο να αναφέρει: «Όποιος θέλει να φύγει, θα πληρωθεί και θα φύγει. Σε 10 ημέρες θα έρθει ο Αιγύπτιος. Σας είχα πει ότι θα πληρωθείτε αυτή την εβδομάδα, αλλά βγάλατε ανακοίνωση. Και τα χρέη αυτά είναι του Ρέλλα και όχι δικά μου. Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε, είμαι στη διάθεσή σας. Ήρθαμε για να βοηθήσουμε την ομάδα και όχι να πάει στο τοπικό».

Ο Κασκαντίρης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες και δεσμεύτηκε πως έως την Παρασκευή (26/01) θα δοθεί μέρος των οφειλομένων. Ακολούθως οι «μελανόλευκοι», βάσει του πλάνου που ανακοινώθηκε, θα πληρώνονται κάθε 10 ημέρες, έως ότου εξοφληθούν. Τις ίδιες διαβεβαιώσεις, για την επιστροφή στην ομαλότητα δηλαδή, έδωσε και στους περίπου 30 φίλους του Παναιγιαλείου, οι οποίοι εμφανίζονται επιφυλακτικοί και περιμένουν πράξεις...

Πλέον άπαντες περιμένουν πληρωμές, ενώ και όσοι σκέφτονταν να καταθέσουν προσφυγές, βλέπουν πως τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει. Σε ό,τι αφορά στον Στίκα, συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, ώστε να υπογράψει σε ομάδα του εξωτερικού. Κουρασμένος από τις τελευταίες εξελίξεις εμφανίστηκε ο Κώστας Καζναφέρης και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ενώ η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως ενδεχομένως ο Τσερκέζος να τεθεί στη διάθεση του Δημητρίου για το προσεχές ματς.

Σημειώνεται ότι από Δευτέρα (29/01) αναμένεται κύμα αφίξεων. Έχουν γίνει επαφές με τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές και, φυσικά, οι εκπρόσωποι του Αιγύπτιου σκοπεύουν να κινηθούν και στην έξτρα μεταγραφική περίοδο που θα αφορά άνεργους.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 23:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep