Logo
Print this page

«Υπομονή τέλος»!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου δήλωσαν ότι αν δεν πληρωθούν την Πέμπτη (25/01) δεν θα ταξιδέψουν στην Καλαμαριά.

[googlead][/googlead]

Σε μία κλωστή κρέμεται το μέλλον του Παναιγιαλείου και αν δεν γίνουν πληρωμές έως την Πέμπτη (25/01), τότε οι «μελανόλευκοι» κινδυνεύουν με λουκέτο! Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος κουράστηκαν να ακούν υποσχέσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων και τόνισαν με δήλωσή τους ότι αν δεν δουν το χρώμα του χρήματος, τότε δεν θα ταξιδέψουν στην Καλαμαριά!

Υπενθυμίζεται ότι στην προπόνηση της Τρίτης (23/01) μεταφέρθηκε ότι την Τετάρτη (24/01) θα βρεθούν στο γήπεδο οι εκπρόσωποι του Αιγύπτιου επενδυτή, αλλά κανείς δεν έδωσε διαβεβαίωση για πληρωμές...

Η δήλωση των ποδοσφαιριστών:

«Για την ιστορία του συλλόγου και την αξιοπρεπή πορεία του τα τελευταία χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, εμείς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις και έχουμε δείξει μεγάλη ανοχή και αντοχή τον τελευταίο καιρό, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό (προσφυγές, αποχωρήσεις) δεν μπορούμε άλλο να αρκεστούμε στην υπομονή. Εάν μέχρι την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, δεν κατατεθούν τα χρήματα που μας οφείλονται, δηλώνουμε πως δεν θα πάμε να αγωνιστούμε την προσεχή Κυριακή με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σεβόμενοι την ομάδα και με γνώμονα πάντα την μεγάλη ιστορία του συλλόγου, θέτουμε όλους προ των ευθυνών τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 17:44
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr