To παράδοξο με Πλατέλλα

Ενας από τους πιο ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς του Αρη και της Football League, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, έχει δεχτεί τις περισσότερες κάρτες στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας φημίζεται για την ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός και από την άλλη δεν είναι το φόρτε του η αμυντική συμπεριφορά.

Παρ' όλα αυτά προκύπτει ένα παράδοξο στατιστικό στοιχείο. Ο winger του Αρη έχει δεχτεί μέχρι τώρα τις περισσότερες κάρτες στη Football League. Μόνο αυτός και ο αμυντικός μέσος του Απόλλωνα Πόντου Γιάννης Καλαϊτζίδης έχουν αντικρίσει επτά κίτρινες, ύστερα από 12 αγωνιστικές.

Προηγείται δηλαδή σε αυτή την κατηγορία (κατέχοντας αρνητική πρωτιά) ένας από τους παίκτες που δέχονται το περισσότερο... ξύλο στη Football League με τις αντίπαλες άμυνες να κάνουν προσαρμογές πάνω του. Ισως βέβαια μία εξήγηση να είναι ο εκνευρισμός που του προκαλεί αυτή η ειδική μεταχείριση από τους αντιπάλους.

Βέβαια, την 7η κίτρινη κάρτα ουσιαστικά τη ζήτησε στο τέλος του αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Πλατέλλας για να εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής στην άνευ αγώνος νίκη της ομάδας του επί του Αχαρναϊκου την 13η αγωνιστική (δηλώθηκε ακόμη στο ματς με τη Βέροια την 14η).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep