Προσφυγές και... μεταγραφές

Ο Λουί Μαφουτά βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναιγιαλείου Ο Λουί Μαφουτά βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναιγιαλείου

Μετά τον Στίκα και ο Γκούφας κινήθηκε νομικά σε βάρος του Παναιγιαλείου. Στόχοι Μαφουτά, Έγκον, Τζανουλίνος, Ζαφειράκης.

[googlead][/googlead]

Ο διασυρμός με 4-0 από τον ΑΟΧ Κισσαμικό έφερε λαϊκά δικαστήρια στο Αίγιο και λεκτική επίθεση στον Αντώνη Ρέλλα. Το κλίμα, όπως είναι λογικό, είναι βαρύ και άπαντες περιμένουν πράξεις για να πειστούν από τους ανθρώπους που «τρέχουν» πλέον τον Παναιγιάλειο. Τη Δευτέρα (22/01), πάντως, το βλέμμα ήταν στραμμένο σε ενίσχυση και... προσφυγές.

Το βράδυ της Κυριακής (21/01) σε συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι του Αιγυπτίου με τον Νίκο Κυριαζόπουλο, ο κάτοχος του 40% των μετοχών και χρηματοδότης μετέφερε ότι αυτό που προέχει είναι η σωτηρία των «μελανόλευκων». Δεν σκοπεύει ο ίδιος να ζητήσει άμεσα τις 150 χιλιάδες που παρείχε ως ταμειακή διευκόλυνση στην ΠΑΕ, αλλά περιμένει και ο ίδιος πράξεις...

Οι εκπρόσωποι του Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν έθεσαν ως προτεραιότητα τις πληρωμές και τη ρύθμιση στο ΙΚΑ, ενώ παράλληλα προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ. Εξάλλου, την Τρίτη (23/01) έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πέτρου Δημητρίου.

Μαφουτά, Έγκον, Ζαφειράκης και Τζανουλίνος

Τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι επιδιώκεται η απόκτηση πέντε παικτών. Ο πρώτος είναι ο Γάλλος επιθετικός, Λουί Μαφουτά. Ο 28χρονος παίζει στη γαλλική Σανλίς και φέτος έχει 12 συμμετοχές και 6 τέρματα. Πέρυσι με τον Πανσερραϊκό σημείωσε 1 γκολ σε 8 εμφανίσεις και ακολούθως είχε 9 ματς και 5 γκολ με την τωρινή ομάδα του. Αγωνίστηκε, πάντως, βασικός σε ματς της Σανλίς στις 13 Ιανουαρίου

Το δεύτερο όνομα που βρίσκεται στη λίστα είναι ο Ενρίκε Έγκον. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του σε Αστέρα Τρίποληε (25 ματς, 1 γκολ τη διετία 2011-13) και Απόλλωνα Σμύτνης (14 ματς, 1 γκολ το 2013-14). Έχει παίξει ακόμα σε Αβάι, Γκουαρανί ντε Παλιόσα, Τσιμαρόνες ντε Σονόρα, Καμπορίου και Γιαγκόντινα με την οποία τα δύο τελευταία χρόνια είχε 25 συμμετοχές και 3 τέρματα.

Από εκεί και πέρα το δρομολόγιο Μενίδι - Αίγιο αναμένεται να ακολουθήσουν δύο ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι από τον Αχαρναϊκό. Ο πρώτος είναι ο 21 ετών αμυντικός μέσος, Μάριος Τζανουλίνος (1 συμμετοχή), ο οποίος πριν τους «πράσινους» ανήκε στην Κέρκυρα και ο 21 ετών επιθετικός, Αλέξανδρος Ζαφειράκης (2 συμμετοχές). Θα επιδιωχθεί, παράλληλα, η απόκτηση 3ου γκολκίπερ.

Νομικά ο Γκούφας... «κουτί» η αναβολή

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που κατέθεσε προσφυγή μετά τον Απόστολο Στίκα είναι ο Αρμάντο Γκούφας. Ο 22χρονος, ο οποίος φέτος έχει παίξει σε 11 αγώνες του Παναιγιαλείου, αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα. Η προσφυγή του είναι επιβεβαιωμένη, αλλά δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο που θέλει και τον Αντώνη Βατουσιάδη να έχει κινηθεί νομικά.

Τη Δευτέρα (22/01) είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της προσφυγής του Στίκα. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το σχετικό ρεπορτάζ...

Εκ μέρους της ΠΑΕ έδωσε το «παρών» ο δικηγόρος, Γιώργος Σμπώκος, ο οποίος ζήτησε αναβολή, τονίζοντας ότι ανέλαβε νέα διοίκηση και σε λίγες ημέρες θα έχουν τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες. Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να συναινέσει στην αναβολή, όμως οι «μελανόλευκοι» ήταν... τυχεροί. Και αυτό γιατί ο Στίκας καθυστέρησε να δώσει το «παρών» στην εκδίκαση (έφτασε στην ΕΠΟ μετά το τέλος της διαδικασίας), με αποτέλεσμα η υπόθεσή του να μετατεθεί για τις 29 Ιανουαρίου.

«Στις 29 Ιανουαρίου, είτε θα λύσουμε το συμβόλαιο, είτε θα δικάσουμε», τονίστηκε στην αίθουσα. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε, ο ποδοσφαιριστής θα λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του για να πάρει μεταγραφή, είτε θα εμμείνει στην προσφυγή του, με ό,τι συνέπειες μπορεί αυτό να έχει για την ΠΑΕ (επιβάλλονται κυρώσεις απαγόρευσης μεταγραφών).

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Γιώργος Μπάστας (aigioallsports.gr)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 22:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep