Το αήττητο και το πεπρωμένο

Τι είχε συμβεί στις δύο προηγούμενες κόντρες του προπονητή της Καλλιθέας Γιώργου Κορακάκη με τη Βέροια.

[googlead][/googlead]

Σύμπτωση ή πεπρωμένο; Οπως και να 'χει ο πρώτος αγώνας του κόουτς Γιώργου Κορακάκη στη Football League είναι ο ίδιος με τον παρθενικό του σε επίπεδο Super League...

Με τη Βέροια είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία ως προπονητής του Ατρόμητου, με τη «βασίλισσα» θα κοντραριστεί και την Κυριακή 14/1 (15:00) ως τεχνικός της Καλλιθέας.

Δύο χρόνια πριν -στις 7 Φεβρουαρίου 2015- ο Κορακάκης πήγε στην Ημαθία ως υπηρεσιακός τεχνικός του Ατρόμητου (αφότου αποχώρησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο και πριν προσληφθεί ο Νίκος Νιόπλιας). Η Βέροια προηγήθηκε τότε με τον Νικολάο Ντουμίτρου στο πρώτο μέρος, αλλά στο φινάλε ο Εντουάρντο Μπρίτο έσωσε την παρτίδα για τους φιλοξενούμενους.

Ετσι ολοκλήρωνε αήττητος την αποστολή του εκείνη τη σεζόν ο Κορακάκης ο οποίος είχε καθοδηγήσει ως μεταβατικός κόουτς τους Περιστεριώτες και στη νίκη 0-1 στα Ψαχνά επί του τοπικού Ηρακλή στο θεσμό του κυπέλλου Σεπτέμβριο μήνα (μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Παράσχο).

Με τη Βέροια αντάμωσε ξανά τη σεζόν 2016-17. Εκείνη τη φορά την υποδέχτηκε στο Περιστέρι και νίκησε 1-0 με το γκολ του Τόνσο. Ηταν η σεζόν που ο τεχνικός της Κ20 δεν έγινε απλώς μία υπηρεσιακή λύση, αλλά αποτέλεσε τον χεντ κόουτς της ομάδας σε 22 αγώνες.

Τώρα πλέον ως τεχνικός της Καλλιθέας καλείται να πετύχει το 2 στα 2 ως γηπεδούχος απέναντι στη Βέροια στο ντεμπούτο του στη Football League την Κυριακή 14/1.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep