«Αξίζει να πάρει Ταλέντο ο Άρης»

Ο Νίκος Κουρμπανάς δήλωσε ότι ο Άρης αξίζει να ασχοληθεί με την περίπτωση του Ταλέντο.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM 89.4 τοποθετήθηκε ο πρώην προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Κουρμπανάς, ο οποίος είχε υπό την καθοδήγησή του τον Αλεσάντρε Ταλέντο. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τον Άρη και το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει για τον Βραζιλιάνο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πρόκειται για ένα παιδί 21 ετών. Ο σωματότυπος του είναι κάπως περίεργος, φαίνεται ότι έχει κάποια κιλά παραπάνω. Ένας παίκτης, όμως, που πιστεύω ότι σε μια ομάδα όπως είναι ο Άρης και με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή που έχει, θα βοηθήσει πολύ. Έχει το ένας εναντίον ενός, είναι ταχυδυναμικός, έχει σουτ στη κίνηση και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα. Θα πρέπει να βελτιωθεί στις στημένες φάσεις. Αξίζει να ασχοληθεί μαζί του ο Άρης. Τότε έπρεπε να χάσει τρία με τέσσερα κιλά. Δεν είναι χοντρός, ο πωπός του είναι λίγο περίεργος. Από την μέση και πάνω είναι ...στεγνός».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Δεν περίμενα ότι ο Άρης θα πάρει τόσο εύκολα το πρωτάθλημα. Θα τα καταφέρει όμως, καθώς και καλή ομάδα είναι και στάθηκε τυχερός σε ορισμένα παιχνίδια και οι άλλες ομάδες, όπως ο ΟΦΗ, αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Έχει, επίσης προπονητή και τεχνικό διευθυντή που ξέρουν πως να κατακτήσουν τον τίτλο. Ας γκρινιάζουν ορισμένοι, η Football League δεν είναι πρωτάθλημα για θέαμα, αλλά ουσίας. Όσο για τη δεύτερη θέση, θα γίνει μάχη ανάμεσα σε ΟΦΗ, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep