Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πόποβιτς, Μάρα, Βιτκόφσκι, όλοι Ηρακλή!

Εμεινε ο Μάρα, κοντά σε Πόποβιτς, έρχεται και ο Βιτκόφσκι.

 

Με ταχύτατους ρυθμούς κινούνται στον Ηρακλή προκειμένου να σχηματίσουν το ρόστερ της νέας περιόδου. Ανδρέας Παντελή και Μάκης γνωρίζοντας πως έχει χαθεί ήδη πολύς χρόνος κάνουν αστραπιαίες διαπραγματεύσεις για να οικοδομήσουν ένα αξιόλογο σύνολο. Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως βρίσκεται ο Ζντράβκο Πόποβιτς. Ο Κροάτης επιθετικός (αγωνίζεται και ως περιφερειακός) φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό για λογαριασμό των Κυανόλευκων. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Ατρόμητου και του ΟΦΗ.


Μένει ο Μάρα

Εξάλλου θετική έκβαση όπως δηλαδή αναμενόταν είχε η υπόθεση με τον Μπογκντάν Μάρα, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον νέο διοικητικό ηγέτη του Γηραιού. Ο Ρουμάνος μέσος που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν είπε «ναι» στο νέο διακανονισμό και το καινούργιο του συμβόλαιο θα είναι διάρκειας δύο ετών. Μέχρι τη Δευτέρα αναμένονται οι τυπικές ανακοινώσεις.


Συμφωνία και με Βιτκόφσκι

Ο Ηρακλής όμως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τον Νόρμπερτ Βιτκόφσκι. Ο Πολωνός γκολκίπερ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι η τριάδα των πορτιέρο έκλεισε αφού στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Λουκάς Αποστολίδης και Ηλίας Μέλκας.


Δίχτυα στην Αργεντινή

Σε ό,τι αφορά την επιθετική γραμμή οι Κυανόλευκοι έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Μάκης Κατσαβάκης και η διοίκηση κάνει προσπάθεια να ξεπεράσει τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Προς Καβάλα ο Γιάκομπ

Τον δρόμο προς Καβάλα παίρνει όπως όλα δείχνουν ο Βίκτορας Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος φορ βλέπει με καλό μάτι την μετακίνησή του στους Αργοναύτες αφού δεν θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα.


Αναπροσαρμογή σε Κατσικά

«Να ξέρεις ότι αναγνωρίζω πως είσαι ο πιο αδικημένος παίκτης στο οικονομικό, καθώς είσαι βασικός και έχεις το πιο χαμηλό συμβόλαιο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα σε καλέσω να μιλήσουμε για να βελτιώσουμε τους όρους του συμβολαίου», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στον Γιώργο Κατσικά προαναγγέλλοντας έτσι την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Last modified onΠέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 00:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep