«Δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα»

Ο Δημήτρης Σπανός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μη γίνει μεταγραφή στον Άρη.

[googlead][/googlead]

Πιο εύκολα από ό,τι περίμενε ο Δημήτρης Σπανός ήρθε η επικράτηση (2-0) σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας. Ο τεχνικός του Άρη σημείωσε ότι ο διαιτητής δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μη γίνει μεταγραφή. Αναλυτικά είπε:

«Νομίζω ότι η επικράτηση ήταν πιο εύκολη από όσο περιμέναμε. Μπήκαμε δυνατά, κλείσαμε το βασικό σημείο του αντιπάλου, την καλή του κυκλοφορία. Δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Μέχρι που το ματς άλλαξε στην αριθμητική ισορροπία. Διαχειριστήκαμε και δεν... σκοτώσαμε τον αντίπαλο. Κάτι που ο κόσμος μπορεί να μην θέλει και καλά κάνει, αλλά είναι ωφέλιμο για μας.

Παράπονο έχω από το δεύτερο ημίχρονο, ήθελα λίγη περισσότερη σοβαρότητα. Κάποιες επιλογές μας χάλασαν την εικόνα του πρώτου. Μπράβο, συγχαρητήρια, δουλέψαμε πολύ καλά αυτές τις μέρες. Ο Άρης εμφανίστηκε για ένα ημίχρονο τουλάχιστον καλύτερος από ό,τι το 2017».

Για τη διαιτησία:

«Αν πω αυτό που πιστέυω, μπορεί να γίνω και γραφικός. Νομίζω η διαιτησία δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο ματς. Δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο…».

Για την κατάσταση όλων των ομάδων στην κατηγορία:

«Όλα αυτά δίνουν έξτρα πόντους σε εμάς για την άνοδο. Μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο, όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι. Απέδειξε όμως ότι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα. Για τον Άρη όμως δεν υπάρχει εύκολος και δύσκολος αντίπαλος. Υπάρχει μόνο νίκη παντού. Δεν σκέφτομαι ότι θα αποδυναμωθεί ο ΟΦΗ ή άλλες ομάδες θα έχουν προβλήματα. Θα παίζουμε μόνοι μας με την βαθμολογία. Δεν έχω κοιτάξει την βαθμολογία ακόμα γιατί θα σκεφτώ το… μεθεπόμενο παιχνίδι».

Για την ενίσχυση:

«Σκέψεις υπάρχουν πολλές, πλάνο υπάρχει από το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνουμε. Έχω μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Μυροφορίδη, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιδιά που είναι εδώ. Αν γίνει κάτι θα γίνει για το παρόν, αλλά κυρίως για το μέλλον. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή για να κάνουμε έναν παίκτη πολύ απλά πρωταθλητή».

Για τους Μπαργκάν και Καπνίδη που ήταν εκτός 18άδας:

«Προσπαθώ κάθε εβδομάδα να διαλέγω τους καλύτερους παίκτες βάσει συνθηκών. Βάσει αποτελεσμάτων, οι περισσότερες επιλογές δικαίωσαν την ομάδα. Όλα έχουν να κάνουν με βάση την τακτική και τον αντίπαλο, αλλά και πώς οι παίκτες εμφανίζονται καθημερινά στις προπονήσεις».

Πηγή: pressaris

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep