Επικοινωνία με τρεις

Προσπάθεια των μετόχων του ΟΦΗ να γυρίσουν οι Μάρτος, Ορτέγκα, Λεάλ. Επέστρεψαν Χαντί, Κουτσιανικούλης.

[googlead][/googlead]

Επιχείρηση... ομαλοποίησης της κατάστασης στον ΟΦΗ από τους μετόχους της ΠΑΕ. Τις τελευταίες ώρες επιδιώκεται επαφή με τους Μάριο Μάρτος, Αρμίτσε Ορτέγκα, Σέρχιο Λεάλ, έτσι ώστε και οι τρεις να γυρίσουν στις υποχρεώσεις της ομάδας και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή, Νίκου Παπαδόπουλου.

Οι μέτοχοι προσπαθούν να πείσουν όλους τους ποδοσφαιριστές να κάνουν μερικές ημέρες ακόμα υπομονή για να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται και ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν και οι «μελανόλευκοι» θα συνεχίσουν ενωμένοι.

Το θετικό για τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι την Κυριακή (31/12) οι Άγγελος Χαντί, Βασίλης Κουτσιανικούλης επέστρεψαν στο πρόγραμμα και έτσι τέθηκαν στη διάθεσή του για το προσεχές ματς με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

Χαμόγελα για Περογαμβράκη

Μέσα σε όλες τις δυσάρεστες ειδήσεις για τον ΟΦΗ προέκυψε μία ευχάριστη, αυτή της επιστροφής του Αλέξη Περογαμβράκη στο γήπεδο. Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου έχει αρχίσει ασκήσεις με μπάλα και όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, καθώς πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ωστόσο μετά από 4 μήνες προσεκτικής αποθεραπείας και ενδυνάμωσης, ξεκίνησε στατικές προπονήσεις με μπάλα στο γήπεδο, με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Κώστα Παππά.

Η όψη του «Πέρο» ξανά στο γήπεδο, σκόρπισε σε όλους χαρά, αλλά ανέβασε και την ψυχολογία του αρχηγού, ο οποίος στο ξεκίνημα του 2018 θα μπεί στην τελική ευθεία της επιστροφής του στην δράση.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο Αλέξης Περογαμβράκης περίπου στα μέσα του Φεβρουαρίου, θα είναι έτοιμος, να βοηθήσει τον ΟΦΗ, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Η επιστροφή του αρχηγού, είναι σίγουρο ότι θα δώσει πολύτιμες επιθετικές λύσεις στην ομάδα μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 31 Δεκέμβριος 2017 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep