«Να μάθει ο κόσμος την αλήθεια»

Ο σύνδεσμος «Yellow Revenge» καλεί τη φετινή διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας και τον Βασίλη Μπούρμπο να ξεκαθαρίσουν δημοσίως τους όρους της συμφωνίας.

[googlead][/googlead]

Αναστεναγμό («αχ ρε Αναγεννησάρα μου») και ερωτήματα αυτοκριτικής σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο («μήπως φταίμε τελικά εμείς οι ίδιοι;») περιλαμβάνει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος «Yellow Revenge».

Κυρίως, όμως, ζητάει απαντήσεις για τους όρους με τους οποίους επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ του πρώην ιδιοκτήτη Βασίλη Μπούρμπου και του Γερμανού Κλάους Ντίτερ Μίλερ «για να μάθει ο απλός κόσμος που αγαπάει και στηρίζει την ομάδα όλη την αλήθεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε, μετά τις αποκαλύψεις του κόουτς της ΑΣΑ Γιώργου Βαζάκα και του παίκτη Παναγιώτη Πλαβούκου για το μείζον οικονομικό πρόβλημα:

«Αχ ρε Αναγεννησάρα μου…

Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ σε αυτή την πόλη γιατί δεν καμαρώσαμε ποτέ την μεγάλη μας αγάπη, την Αναγέννηση στην Α’ Εθνική; Μήπως φταίμε τελικά εμείς οι ίδιοι που αντί να είμαστε όλοι ενωμένοι για έναν κοινό στόχο, κοιτάζουμε να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον;

Δεν αποτελεί εξαίρεση η φετινή χρονιά, που πλέον βλέπουμε να αντιστρέφονται οι ρόλοι και κάποιοι που τα προηγούμενα χρόνια τα έβλεπαν όλα ρόδινα στην ομάδα, ξαφνικά κρίνουν με καχυποψία τα αγωνιστικά και διοικητικά θέματα της φετινής ομάδας.

Δυστυχώς, η ίδια η ομάδα έχει απομακρύνει τον κόσμο που παραδοσιακά αποτελούσε τη δύναμη της με τους κακούς χειρισμούς των τελευταίων χρόνων.

Επιπλέον, γίνεται εμφανές και επίσημα από τα χείλη του προπονητή και των παικτών πως τα διοικητικά προβλήματα είναι δυσβάστακτα και το μόνο που έχει απομείνει είναι η κατάθεση ψυχής που ήταν τεράστια και στον αγώνα με τη Σπάρτη, που καθόρισε και το τελικό νικητήριο αποτέλεσμα.

Πλέον, καλούμε τόσο τη φετινή διοίκηση όσο και τον Βασίλη Μπούρμπο να ξεκαθαρίσουν δημοσίως τους όρους με τους οποίους επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ τους για να μάθει ο απλός κόσμος που αγαπάει και στηρίζει την ομάδα όλη την αλήθεια.

Y.Γ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις»!

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep