Και Ορτέγκα εκτός

Ο ΟΦΗ αναχωρεί για Θεσσαλονίκη χωρίς Ορτέγκα, Μάρτος και Κοιλιάρα.

[googlead][/googlead]

Δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι για τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου την Κυριακή (17/12, 17:00 ΕΡΤ3) δοκιμάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και ο στόχος είναι διπλός. Αφετέρου να δείξει ότι διαχειριστηκε σωστά την ήττα (2-1) από την Παναχαϊκή και αφετέρου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα για να μη δει την ψαλίδα να ανοίγει ακόμα περισσότερο από τις πρώτες θέσεις.

Στην προσπάθεια αυτή ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στερηθεί βασικών παικτών του, αφού εκτός του Μάριο Μάρτος νοκ άουτ τέθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και ο Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο τελευταίος, άλλωστε, είναι ο πρώτος σκόρερ των «μελανόλευκων» μαζί με τον Άγγελο Χαντί (4 γκολ).

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο (16/12) αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και εκεί θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της. Σε αυτή δεν βρίσκεται ακόμα ο Κοιλιάρας, όπως και οι Μονιάκης, Οικονόμου, Περογαμβράκης. Επίσης, αποκλείστηκαν οι Παναγιώτου, Πλευράκης, Κοντογιάννης.

Η αποστολή: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Όγκμποε, Κουσκουνάς, Κουτσιανικούλης, Λεάλ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep