Σκούπα στις Σέρρες

Στην έξοδο από τον Πανσερραϊκό ο Τζέσι Φούσου. Αποδεσμεύτηκε ο Χατζηδίμπας.

[googlead][/googlead]

Πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2017 ο Πανσερραϊκός έδειξε την πόρτα της εξόδου σε δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Τζέσι Φούσου, ο οποίος συζητά πλέον για τη λύση του συμβολαίου του και τον Βασίλη Χατζηδίμπα, που αποτέλεσε παρελθόν.

Ο 25χρονος Φούσου υποτίθεται ότι το καλοκαίρι θα αποχωρούσε μόνο αν έφερνε πρόταση, όμως μετά από επτά συμμετοχές (οι τέσσερις ως βασικός) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο βρέθηκε εκτός πλάνων του Περικλή Αμανατίδη. Την περσινή σεζόν ο Γάλλος είχε 27 συμμετοχές εκ των οποίν οι 24 στο αρχικό σχήμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Προς την έξοδο και ο Jessy Lando Fusu. Μετά από συζητήσεις που είχε ο παίκτης με τον τεχνικό διευθυντή και υπεύθυνο αγωνιστικού σχεδιασμού του συλλόγου μας Θωμά Κυπαρίσση ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας για την συνέχεια και απομένουν κάποια τυπικά για την συναινετική λύση του συμβολαίου του».

Σε ό,τι αφορά στον 20χρονο, Βασίλη Χατζηδίμπα, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Κ20 του Ηρακλή και έλυσε το συμβόλαιό του πριν προλάβει να καταγράψει λεπτό συμμετοχής:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την συναινετική λύση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηδίμπα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά και τη βοήθεια του και του ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 02:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep