«Το ημερολόγιο του 12ου παίκτη!»

Ημερολόγιο αφιερωμένο στον «12ο παίκτη» εκδίδει για το 2018 ο Παναιγιάλειος.

[googlead][/googlead]

Στον κόσμο της "Μαύρης Θύελλας" που την ακολουθεί πιστά σε όλες τις αναμετρήσεις είναι αφιερωμένο το ημερολόγιο του 2018 που εκδίδει ο Παναιγιάλειος.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Σε μία αξιόλογη έκδοση που αξίζει να έχει στη συλλογή του κάθε φίλαθλος (και όχι μόνο) προχώρησε ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος. Πρόκειται για το ημερολόγιο 2018, στο οποίο αναδεικνύονται όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τής «Μαύρης Θύελλας», που την καταστούν μοναδική στο μυαλό και την καρδιά κάθε Αιγιώτη φιλάθλου…

Το νέο ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στο μεγάλο «όπλο» της ομάδας, στον μοναδικό της κόσμο, στον «δωδέκατο παίκτη της», που τόσα χρόνια την ακολουθεί πιστά σε όλες τις αναμετρήσεις της!

Στις δώδεκα λοιπόν σελίδες του απεικονίζονται τα σημεία που χτυπά η… καρδιά του Παναιγιαλείου και δεν είναι άλλα από τις κατάμεστες από κόσμο εξέδρες τού δημοτικού σταδίου Αιγίου!

Δημιουργημένο με καλαισθησία και έμπνευση, το φετινό ημερολόγιο – αφιέρωμα πραγματοποιεί ένα «πέρασμα» από το όμορφο παρελθόν στο δυναμικό παρόν με στόχο το ελπιδοφόρο αύριο».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep