Αποστολή χωρίς εκπλήξεις

Η 20άδα του ΟΦΗ για το ματς με την Καλλιθέα. Στην προπόνηση Βασιλείου, Βάβουλας.

[googlead][/googlead]

Η πρώτη εντός έδρας εμφάνιση του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα επεφύλασσε έξι γκολ και άνετο τρίποντο σε βάρος του Αιγινιακού με 6-0. Το Σάββατο (25/11, 15:00) η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται την Καλλιθέα και με όπλο τη δύναμη του Γεντί Κουλέ θα κυνηγήσει την επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από το 0-0 στα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση της αποστολής από τον Νίκο Παπαδόπουλο δεν είχε εκπλήξεις. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Οικονόμου, Μονιάκης, Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης.

Η 20άδα: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Πουτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Όγκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Βασιλειου, Βάβουλας στην προπόνηση

Παρουσία των Άρη Βασιλείου, Στέφανου Βάβουλα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ. Ο πρώην συνεργάτης του Ευγένιου Γκέραρντ και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παρακολούθησαν την προπόνηση και πριν από αυτήν είχαν συζήτηση με το Νίκο Παπαδόπουλο, τον Παύλο Αδάμο και τον Πέτρο Μαρινάκη και θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές της ομάδας.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: «Ο Άρης Βασιλείου δεν κρύβει ότι έχει μεγάλη αδυναμία στον Νίκο Παπαδόπουλο και συχνά τον επισκέπτεται σε προπονήσεις που γίνονται στο Γεντί Κουλέ, ενώ ο Στέφανος Βάβουλας είχε την ευκαιρία να ξαναπατήσει το γήπεδο στο οποίο έγραψε και αυτός ιστορία με τον ΟΦΗ στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αρχές της δεκαετίας του '90. Και οι δυο ευχήθηκαν στον ΟΦΗ και τον Νίκο Παπαδόπουλο καλή επιτυχία και να πετύχει ο ΟΦΗ το στόχο που έχει θέσει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep