«Είχαμε χάσει την μιλιά μας»

Ο Στέλιος Μαραγκός (δεξιά σε "μονομαχία" με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο) Ο Στέλιος Μαραγκός (δεξιά σε "μονομαχία" με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο)


Για το ονειρικό φιλικό κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς και το «συναπάντημα» με τον τεράστιο Νίκο Γκάλη μίλησε ο αμυντικός του Άρη, Στέλιος Μπαραγκός. 

[googlead][/googlead]

Στον απόηχο του φιλικού με τον Μπόκα Τζούνιορς ο Στέλιος Μαραγκός για την βραδιά όνειρο όπως την χαρακτήρισε. Ο αμυντικός του Άρη μίλησε στο «Yellow Radio 92,8» για τα συναισθήματά του από το βράδυ της Τετάρτης, την συνάντηση με το Νίκο Γκάλη αλλά και για τους στόχους της φετινής σεζόν. Αναλυτικά τα όσα αναφέρθηκε:

Για το ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας μετά το σπουδαίο φιλικό:

“Είμαστε ψυχολογικά πάρα πολύ καλά, έχουμε δύο νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, παίξαμε και αυτό το υπέροχο μεγαλειώδες φιλικό αλλά τώρα πέρασε αυτό το φιλικό δυστυχώς, μακάρι να ήταν όλες οι Κυριακές έτσι και κοιτάμε τον στόχο και αρχικά το παιχνίδι της Κυριακής, πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες. Είναι υποχρέωση μας να ανεβάσουμε τον Άρη, ο Άρης έχει υποχρέωση να βρίσκεται στην Super League, εγώ σαν Στέλιος εύχομαι κάποια στιγμή να βλέπω τον Άρη να πανηγυρίζει τίτλους είτε ανήκω είτε δεν ανήκω στην ομάδα”.

Για το πώς έζησε ο ίδιος το παιχνίδι με την Μπόκα:

«Ήταν μια βραδιά όνειρο αλλά πρέπει να πω ότι ήμουν και το 2009 στο πρώτο παιχνίδι με την Μπόκα, και μετέπειτα με την Πενιαρόλ, πιστός εκεί στην θύρα 2. Ήταν φανταστικό ότι βγήκαμε από την καρδιά της θύρας 2 που εκεί «μεγάλωσα» και μπροστά μας είδαμε τον Νίκο Γκάλη, ήταν εκπληκτική βραδιά και για μένα όπως και για τα υπόλοιπα παιδιά η συγκεκριμένη βραδιά ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Για το τι συζήτησαν με τον Γκάλη και τι τους είπε ο ίδιος:

«Ο Νίκος Γκάλης μας ευχήθηκε καλή επιτυχία, να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας, ενώ μας είπε ότι είναι πολύ αισιόδοξος για εμάς και ότι φέτος θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. Εμείς είναι αλήθεια ότι δεν πολυμιλήσαμε είχαμε χάσει την μιλιά μας με τον Γκάλη να στέκεται μπροστά μας, όταν στέκεται ένας άνθρωπος σαν τον Γκάλη δεν σου βγαίνει να μιλήσεις».

Για το πώς το βίωσαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Άρη είπε:

«Όλοι οι συμπαίκτες μου είχαν ενθουσιαστεί πάρα πολύ και ζήσανε μια υπέροχη βραδιά, πήραμε όλοι μας το «βάπτισμα του πυρός». Βέβαια είχε βοηθήσει και ο Νέτο πάρα πολύ από την αρχή του Καλοκαιριού για να μπορέσουν να εγκλιματιστούν και οι υπόλοιποι και να καταλάβουν τι σημαίνει Άρης. Είναι μια τεράστια φιγούρα και ο Νέτο».

Για το αν εντόπισε κάποιο ταλέντο από την Μπόκα που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Άρη:

«Ήταν πολύ καλή ομάδα η Μπόκα και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ τον Άρη μια συνεργασία μαζί της, μην ξεχνάμε ότι τα συγκεκριμένα παιδιά είναι το μέλλον της Μπόκα».

Για την Football League τόνισε:

«Είναι μια δύσκολη κατηγορία η β’ εθνική το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό, είμαστε αναγκασμένοι να την βιώσουμε αυτήν την κατηγορία και πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι τέλους και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, πρέπει να κάνουμε για παράδειγμα αυτό που είχε κάνει η ΑΕΚ που στο πέρασμα της από την Football League είχε κάνει μόνο μια ήττα, αυτό πρέπει να κάνουμε και εννοείται μακάρι να μην κάνουμε και καθόλου ήττα. Η πορεία μας πρέπει να είναι πολύ σοβαρή, πρέπει να τους κάνουμε να σκέφτονται ότι «τώρα πάμε στο Βικελίδης για να χάσουμε».

Για τα αισθήματα που έχει για την Ντόρτμουντ:

«Η Ντόρτμουντ με τον Άρη έχουν μια σύνδεση εδώ και χρόνια, εγώ συμπαθώ οτιδήποτε έχει σχέση με τον Άρη. Ενώ για το όνειρο όλων, να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό Άρη-Ντόρτμουντ. Θα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να έχει γίνει φιλικό μεταξύ του Άρη και της Ντόρτμουντ και δεν ξέρω γιατί έχει καθυστερήσει τόσο πολύ γιατί οι δύο ομάδες έχουν πάρα πολύ καλή σχέση μεταξύ τους αλλά σίγουρα είναι μια δύσκολη περίπτωση καθώς η Ντόρτμουντ είναι τεράστιο brand name και έχει πολλές υποχρεώσεις».

ΠΗΓΗ: Yellownews.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep