Ρόστερ για... ντεμπούτο

Από τους 19 ποδοσφαιριστές που απέκτησε η Καλλιθέα μόλις οι τρεις έχουν διψήφιο αριθμό συμμετοχών στη Football League.

[googlead][/googlead]

Το ρόστερ της Καλλιθέας άλλαξε άρδην φέτος. Η αθηναϊκή ομάδα διατήρησε μία δεκάδα ποδοσφαιριστών από την περσινή σεζόν και έδωσε αριθμό φανέλας σε 19 νέους. Ωστόσο, από αυτούς οι 13 περιμένουν να κάνουν ντεμπούτο στην κατηγορία!

Διψήφιο αριθμό συμμετοχών στη Football League έχουν μόνο τρεις νεοαποκτηθέντες. Πρόκειται για τους Χοτζάλι (31), Μήλιο (20), Ξόμπλιος (15) και ακολουθούν οι Βορύλλας (7), Παναγιωτίδης (3), Οδυσσέας Γαρδικιώτης (2). Όλα τα άλλα αποκτήματα δεν έχουν καταγράψει λεπτό συμμετοχής στη Β' Εθνική.

Συγκεκριμένα, την πρώτη τους συμμετοχή αναμένουν οι Κουτογλίδης, Κορωνάκης, Βαλμάς, Ζεζάι, Παπαγγελής, Βασιλείου, Κάτσικας, Αλέξανδρος Γαρδικιώτης, Μπιμάι, Μίγγος, Οικονόμου, Βινίσιους και Μαραθωνίτης.

Σε σύγκριση με τις 78 συμμετοχές στη Football League όλων συνολικά των αποκτημάτων, μία λιγότερη από όλους (77) έχει μόνο ο Αλέξανδρος Σμυρλής που παρέμεινε στην Καλλιθέα, ενώ πρώτος σε συμμετοχές είναι ο Βασίλης Ταμπάκης (138). Από τους υπόλοιπους περσινούς του έμψυχου δυναμικού έχουν παραστάσεις και οι Συριόπουλος (24), Μάκο (22), Ντιακιτέ (15), Ταλέντο (14). Έξι συμμετοχές κατέγραψε ο Καντέ και από μία οι Γκέτσι, Τουρούκης, Κόττας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 10:43

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 14:29 Comment Link

    Πολυ σωστα τα γραφετε κυριε Ραπτη ....πολλα μπορει να σημαινουν αυτα μπορει κ τιποτα...γιατι κ ο Μιγγος και ο Βαλμας ειναι καλοι παιχτες οπως κ πολλοι απ τους απειρους εχουν συμμετοχες με τις μικρες εθνικες...ομως κατι φαινεται να συμβσινει με τον προπονητη γιατι κ στον κισσαμικο συμβαινει αυτο κ πολυ περισσοτερο στον αχαρναικο.....τελικα δεν γραψατε κατι για τον ραιαν που εδειχνε πολυ καλα στοιχεια οπως κ για τον αλλο βραζιλιανο

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep