Έκλεισαν Παπαθανασίου, Κωτσαλάς

Ο Χαράλαμπος Παπαθανασίου Ο Χαράλαμπος Παπαθανασίου

Οι Χαράλαμπος Παπαθανασίου, Γιώργος Κωτσαλάς εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του Αχαρναϊκού.

Ολοκληρώθηκαν δύο ακόμα προσθήκες για την ομάδα του Αχαρναϊκού, η οποία την Πέμπτη (21/09) δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στο Κύπελλο απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό. Συγκεκριμένα, οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του 22χρονου μέσου, Σπύρου Παπαθανασίου και του συνομήλικού του αμυντικού, Γιώργου Κωτσαλά.

Ο Παπαθανασίου (13/02/95) προέρχεται από τον Πανελευσινιακό που υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν από τη Football League. Έχει διατελέσει βασικό στέλεχος της Μικτής Νέων της ΕΠΣΑ με την οποία το 2013 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος των Περιφερειών. Από τα 16 του ήταν βασικό στέλεχος του Πανερυθραϊκού με την οποία κατέκτησε το τρεμπλ και αντιμετώπισε την ΑΕΛ στο Σούπερ Καπ των Ερασιτεχνών το 2014. Στους «σταχυοφόρους» ανήκε από τον Ιανουάριο.

Ο 22χρονος (04/01/95) αριστερός μπακ, Γιώργος Κωτσαλάς είχε 12 συμμετοχές πέρυσι με την Τριγλία Ραφήνας. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού (2008-10) όπου διετέλεσε για ένα χρόνο αρχηγός. Ακολούθησαν οι Νέοι του Πανιωνίου και το 2013 η πρώτη ομάδα των «κυανέρυθρων» όπου δεν πήρε συμμετοχές.

kotsa

 

Έχει περάσει, επίσης, από τους Πανηλειακό, Φωστήρα πριν τον Οπούντιο Μαρτίνου (2015-16) με τον οποίο είχε 27 συμμετοχές.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep