Όλα για την έκπληξη

Οι Κανάλς, Σμίλτος, Βατουσιάδης, Τσάπαλος, Σακελλαρόπουλος και Τσουρής αποκλείστηκαν από την αποστολή του Παναιγιαλείου.

Δύσκολα σκοπεύει να βάλει ο Παναιγιάλειος στον Άρη. Η «Μαύρη Θύελλα» υποδέχεται την Πέμπτη (21/09, 20:30) τον Άρη του Δημήτρη Σπανού και ευελπιστεί να κάνει την έκπληξη και να αρχίσει με θετικό αποτέλεσμα τις επίσημες υποχρεώσεις. Ο τεχνικός, Νίκος Κουρμπανάς θεωρεί ότι η δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα θα φανεί στο γήπεδο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του έχουν το επιπλέον κίνητρο να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στο φαβορί.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και εκτός αποστολής έμειναν οι Κανάλς, Βατουσιάδης, Σμίλτος (τιμωρημένος), Σακελλαρόπουλος, Τσάπαλος, Τσουρής. Σε αυτή κλήθηκαν οι: Πολίτης, Αθανασίου, Τσερκέζος, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Κοντοχρήστος, Στίκας, Ιντζίδης, Βλάχος, Ντέμο, Μπρους, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Κριστέτο, Σταματής, Αρναρέλλης, Σκαρτσίλας, Γκούφας, Γεωργακόπουλος και Κόκκορης.

Την Πέμπτη (21/09, 15:30) οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν και στις 18:45 έχει οριστεί η συγκέντρωση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep