«Άμεσα έκτακτη Γ.Σ»

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΟΧ, Νότης Ψυλλάκης, καλεί το νέο Δ.Σ της ομάδας να προχωρήσει σε νέα Γ.Σ

Την αναγκαιότητα ο ΑΟΧ να εισέλθει ε μία νέα εποχή κοινωνικά αποδεκτή, επεσήμανε με ανακοίνωση του ο Νότης Ψυλλάκης.
Ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΟ Χανίων, «καυτηρίασε» το γεγονός πως κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας (31/07) δεν έγινε κάποιος απολογισμός των πεπραγμένων, στην συνέχεια κάλεσε το νέο Δ.Σ να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη Γ.Σ,  με σκοπό τον απεγκλωβισμό της ομάδας από το… αμαρτωλό παρελθόν της.

Αναλυτικά:

«Την Δευτέρα 31/07/2017, παρακολουθήσαμε μια ακόμη πράξη της ιλαροτραγωδίας του ιστορικού Α.Ο. ΧΑΝΙΑ. Κατά σαφή παράβαση του καταστατικού διενεργήθηκαν εκλογές στον ερασιτέχνη, χωρίς να πραγματοποιηθεί μια -τυπική έστω- εκλογικοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Εκλέχτηκε, δηλαδή, νέο Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς το προηγούμενο να λογοδοτήσει για τα διοικητικά και οικονομικά του πεπραγμένα. Πρωτοφανές!!! Και όλα αυτά μάλιστα, όταν τους προηγούμενους μήνες έγιναν σημεία και τέρατα στην ευρύτερη οικογένεια του Συλλόγου, με αποτέλεσμα το πάλαι ποτέ λαοπρόβλητο Σωματείο να διασύρεται και να υψώνει τίτλους τέλους. Φυσικά, για όλα αυτά δεν ευθύνεται το νέο Δ.Σ., το οποίο εύχομαι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αναρωτιέμαι ωστόσο, ο εμπνευστής των βουβών αυτών εκλογών τι φοβάται; Ή μήπως κάποιοι προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν το λαοφιλές Σωματείο, ενόψει των διεργασιών για μια νέα, υγιή κατάσταση στην Π.Α.Ε Α.Ο.ΧΑΝΙΑ, με ανθρώπους κοινωνικά επιφανείς, που αντλούν τα εισοδήματά τους στο φως της ημέρας;

Ο A.O.XΑΝΙΑ πρέπει χωρίς χρονοτριβή, να περάσει σε μια νέα εποχή κοινωνικά αποδεκτή. Είναι ο μόνος δρόμος για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να γνωρίσει η ομάδα μέρες αντάξιες της ιστορίας της. Οποιαδήποτε προσπάθεια ομηρίας του σωματείου και εκμετάλλευσής του για ίδιον οικονομικό όφελος, θα το καταστήσει σήμερα άδειο πουκάμισο και αύριο σφραγίδα. Το μήνυμα της αποχής των Χανιωτών από το γήπεδο αφήνει το κουτόχορτο για άλλους…

Το νέο Δ.Σ. οφείλει, λοιπόν, να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ έκτακτη Γ.Σ., με σκοπό τον απεγκλωβισμό της ιστορικής μας ομάδας από το πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν της. Τρόπος υπάρχει!!»

Νότης Ψυλλάκης

Επίτιμος Πρόεδρος του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep