«Μέχρι και τη FIFA»

Στον ΑΟ Χανιά υποστηρίζουν ότι θα εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να δικαιωθούν.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν δικαίωσε τον ΑΟ Χανιά, ο οποίος με απόφασή της υποβιβάζεται στην Γ' Εθνική, αφού του αφαιρέθηκαν 33 βαθμοί. Οι Κρητικοί μπορεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό να μην δικαιώθηκαν, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο και πως αν χρειαστεί θα φτάσουν έως τη FIFA.

«Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Πάμε στο Διαιτητικό και ελπίζουμε να υπάρχει αθλητική Δικαιοσύνη. Είναι αδικία αυτό που έχει γίνει. Κερδίσαμε την παραμονή μας στο γήπεδο και μας καταδίκασαν με υποβιβασμό στα χαρτιά. Θα κοιτάξουμε το θέμα με τους νομικούς μας και αν χρειαστεί θα πάμε μέχρι και τη FIFA».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 11:57

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017 00:16 Comment Link

    Που κερδισατε την παραμονη?στο γηπεδο??μαλιστα...αμα δεν πληρωνεις κανεναν κ τιποτα κ πληρωνεις που κ που κανενα ποδοσφαιριστη για να μην σαφαιρεθουν βαθμοι μπορει!!ποια ειναι η αδικια?οτι απο τον μαρτη ο αοχ παιζει χωρις πιστοποιητικο??σωστα δεν υπαρχει αθλητικη δικαιοσυνη γιατι αν υπηρχε επρεπε ο αοχ να ειχε αποβληθει απ το πρωταθλημα απ τον απριλιο....κ τολματε κ απο πανω να μιλατε κ για φιφα...επρεπε να ντρεπεστε κ να κοιταξετε στον καθρεφτη για το ποιος φταιει

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep