«Δεν έχει αλλάξει κάτι»

Ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ξεκαθαρίζει πως το μόνο πλάνο της ομάδας παραμένει η εκκαθάριση

Αρκετές είναι οι ομάδες που παρουσιάζουν προβλήματα επιβίωσης, όμως κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τα ξεπεράσουν και να δώσουν κανονικά το παρών στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Ομάδες όπως ο Εργοτέλης, ο Πανσερραϊκός, ο Αχαρναϊκός, είτε βρήκαν είτε ψάχνουν, έστω και την ύστατη στιγμή, χρηματοδότες που θα τους δώσουν το δικαίωμα να παραμείνουν στην κατηγορία.

Υπάρχει, όμως και μία ομάδα η οποία, δεν δείχνει να κινείται προς την ίδια κατεύθυνση. Ο λόγος για τον Αγροτικό Αστέρα, με τους διοικούντες της ομάδας του Ευόσμου να έχουν τονίσει, εδώ και καιρό, πως η ΠΑΕ θα οδηγηθεί σε λύση και εκκαθάριση και φυσικά θα υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Κάτι τέτοιο επανέλαβε και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα και αδερφός του προέδρου της ΠΑΕ, Ηλία Θεοδωρίδη, με δηλώσεις του στην «Arena Press». Ο κ. Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε πως δεν έχει αλλάξει κάτι στο πλάνο τους για την ομάδα, λέγοντας πως όλα οδηγούν σε λύση της ΠΑΕ και εκκαθάριση.

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η νέα σεζόν θα βρει τον Αγροτικό Αστέρα στα χέρια του Ερασιτέχνη και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep