Τα είπε με τους οργανωμένους

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ομάδας

Ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, έχει πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Κρήτης, να έχει συνάντηση στο «Γεντί Κουλέ», με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ, το βράδυ της Πέμπτης (27/07).

Ο κ. Τσάλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των οργανωμένων για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, ενώ εξήγησε πως αποφάσισε να αναλάβει την θέση του προέδρου της ΠΑΕ, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν ήθελε ο ΟΦΗ να φύγει από τα χέρια κρητικών επιχειρηματιών.

Από εκεί και πέρα, όπως αναμενόταν, τόνισε πως καλό θα είναι η συνάντηση που έγινε το βράδυ της  Πέμπτης, να πραγματοποιείται συχνά, ώστε να λύνονται και οι όποιες απορίες δημιουργούνται κατά την διάρκεια της σεζόν, ενώ ζήτησε την στήριξη του κόσμου σε αυτή τη νέα προσπάθεια, θέτοντας εαυτόν πάντα στην διάθεση τους. Όπως είπε μάλιστα «το τηλέφωνο μου θα είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε».

Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της σεζόν 2017-18, ο κ. Τσάλος ενημέρωσε τους οργανωμένους πως θα κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, τους κάλεσε να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους, ώστε ο ΟΦΗ να έχει έσοδα από τις καρτέλες διαρκείας, για να παρουσιαστεί δυνατός και οικονομικά, εκτός από αγωνιστικά, ενώ τέλος τους ευχαρίστησε για την εθελοντική τους βοήθεια για να βάψουν το γήπεδο του ΟΦΗ, κάτι, βέβαια, που συμβαίνει κάθε χρόνο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep