«Ντροπιαστική απόφαση»

Στον ΑΟΧ, με δηλώσεις τους στο FL News, δεν κρύβουν την αγανάκτηση τους για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ

Αγανάκτηση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΟΧ, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, να απορρίψει την έφεση της ομάδας, με αποτέλεσμα να την «καταδικάσει» σε υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Σε επικοινωνία που είχε το FL  News με τους διοικούντες της ΠΑΕ, οι τελευταίοι δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους για την ντροπιαστική, όπως την χαρακτήρισαν, απόφαση, εκφράζοντας, πάντως, την πίστη τους για δικαίωση στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοικούντες του ΑΟΧ, «Μετά από την απόφαση της Εφέσεων, επικρατεί αγανάκτηση στην ομάδα. Πρόκειται για μια ντροπιαστική απόφαση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, ομάδα που κερδίζει πανάξια την παραμονή της στην κατηγορία, να την χάνει στα χαρτιά, για έναν ασήμαντο λόγο. Για μία οφειλή προηγουμένων ετών, καταδικάζεται να χάσει την κατηγορία.  Υπάρχει εμπιστοσύνη στην Αθλητική δικαιοσύνη και πίστη πως στο Διαιτητικό Δικαστήριο, στο οποίο θα προσφύγει η ομάδα, θα λάμψει η αλήθεια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 13:33

2 comments

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 14:20 Comment Link

    Αντι να κρυβονται πι μαυρονασιοι μιλανε για παναξιες παραμονες κ τετοια αστεια!!!ποια αληθεια να λαμψει?κακως
    ς επαιζε στο πρωταθλημα ο αοχ απ τον μαρτιο κ.μετα...φταινε οι αρμοδιοι που δεν απεβαλαν τα χανια τοτε απ το πρωταθλημα..ελασικοτητα ναι αλλα οχι καποιος να λεει κ απο πανω στο δικαστηριο ελα μωρε θα μας ριξετε για 11 ψωροχιλιαρικα κατηγορια??φοβερη λογικη

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 13:27 Comment Link

    Επρεπε να ντρεπεστε γιαυτα ππυ κανατε στην ομαδα των χανιων κ οχι για την αποφαση...παιζατε χωρις πιστοποιητικο απο τον μαρτιο μεχρι κ τωρα!!!οσο για την παναξια σωτηρια να θυμηθειτε οτι η ομαδα που επωφελειται σας κερδισε μεσα εξω

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep