Ευχαρίστησε τον Δήμο

Ο Ερασιτέχνης Αγροτικός Αστέρας ευχαρίστησε τον Δήμο Ευόσμου για τη συντήρηση του χλοοτάπητα. Στις 31 Αυγούστου ξεκινά η Κ20.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Αγροτικός Αστέρας θέλησε να ευχαριστήσει τον Δήμο Ευόσμου για την συντήρηση του χλοοτάπητα στο γήπεδό του.

Το κείμενο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Ευόσμου και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητα Γιώργο Μαξούρα για την συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου μας, που έγινε χθες. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους υπάλληλους του Δήμου, που εργάστηκαν εκεί».

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης έκανε γνωστές τις ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων του. Συγκεκριμένα η Κ20 θα ξεκινήσει δουλειά στις 31 Αυγούστου, με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στο γήπεδο «Δ. Κοντικάκης». Αναλυτικά:

«Ο Π.Μ.Α.Σ Αγροτικός Αστέρας, ανακοινώνει τις ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων του.  Στις 31/07 και ώρα 18:00, στο γήπεδο Δημήτρης Κοντικάκης, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Κ20, και συγκεκριμένα των αθλητών που είναι γεννημένοι το 1998,1999,2000. Τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα (2001 έως 2004) έχουν πρώτη συγκέντρωση την Δευτέρα 07 Αυγούστου στο προπονητήριο της ΕΚΟ, ενώ οι ώρες θα γίνουν γνωστές με νέα ανάρτηση μας, μαζί με τις ημέρες και ώρες έναρξης των υπόλοιπων τμημάτων μας».

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep