Logo
Print this page

Αυτοί που έμειναν

Πέντε παίκτες παραμένουν στον Ηρακλή με επαγγελματικό συμβόλαιο. Ανακοίνωση για την Κ20.

Στα δάχτυλα του ενός χεριού μπορούν να μετρηθούν οι παίκτες του Ηρακλή, που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Γηραιό». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το metrosport.gr, πρόκειται για τους Μάκη Γιαννίκογλου, Αλμπέρτο Ρούσσο, Βασίλη Καραγκούνη, Βασίλη Αμαραντίδη και τον Γιάννη Τσότρα, που επέστρεψε από τον Παναιγιάλειο όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός.

Παράλληλα, το ιδρυτικό σωματείο του Ηρακλή εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές της Κ20, σημειώνοντας πως επί του παρόντος κανείς δεν μένει ελεύθερος. Αναλυτικά: «Επειδή το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει παρερμηνεία των δηλώσεων του Υπεύθυνου Ακαδημιών κ. Σάββα Κωφίδη, που αφορούν τους ποδοσφαιριστές της Κ20 και έχουν γεννηθεί το 1997, για να μην δίνονται στον κόσμο λανθασμένες εντυπώσεις αλλά και στον τύπο ότι οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι ήδη ελεύθεροι είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην παρακάτω σχετική ενημέρωση.

Οι γεννηθέντες το 1997 τη χρονιά που έρχεται δηλαδή στο πρωτάθλημα 2017-2018 δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Κ20 και ως εκ τούτου είτε πρέπει να τους γίνουν επαγγελματικά συμβόλαια είτε να παραμείνουν ελεύθεροι και αυτό δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση του Ηρακλή αλλά γενικότερα. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές αυτοί για να καταστούν ελεύθεροι και μόνο εάν υπάρξει άρνηση στο αίτημα που θα καταθέσουν μέσω δικαστικού επιμελητή προς την ΠΑΕ Ηρακλής 1908. Εάν η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 προχωρήσει στη σύναψη επαγγελματικών συμβολαίων με την πλευρά των ποδοσφαιριστών αυτών, οι ποδοσφαιριστές αυτοί παραμένουν στο ρόστερ της ομάδος κανονικά.

Οπότε κανένας ποδοσφαιριστής της Κ20 δεν έχει μείνει ελεύθερος επί του παρόντος και κανένας δεν έχει προχωρήσει τη διαδικασία αυτή σε βάθος. Από την πλευρά του Ιδρυτικού Σωματείου ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε καμία αποδέσμευση ποδοσφαιριστή και πλην των γεννηθέντων το 1997 μιας και οι καταστάσεις επιτάσσουν την συστράτευση και όχι την διάλυση των ακαδημιών».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:41
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr